Dossier: online boekhouden

Een succesvolle onderneming kan niet zonder een juiste en accurate boekhouding. Door je boekhouding online te regelen kun je tijd en geld besparen. In dit dossier zetten we de voordelen van online boekhouden voor je op een rij.

Wat is het voordeel van online boekhouden?

Wat is het voordeel van online boekhouden?

Als ondernemer is boekhouden wellicht niet je favoriete bezigheid, maar een succesvolle onderneming kan helaas niet zonder een juiste en accurate boekhouding. Door je boekhouding online te regelen kun je tijd en geld besparen. In dit artikel zetten we de voordelen van online boekhouden voor je op een rij.

Voordelen van factureren en boekhouden met een app

Voordelen van factureren en boekhouden met een app

Dankzij de opkomst van smartphones en de doorontwikkeling ervan, hebben software ontwikkelaars van applicaties de mogelijkheid hier op in te spelen. Zo zijn er van online software programma’s nu vaak ook mobiele versies beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om het systeem op je smartphone, tablet en zelfs smartwatch te gebruiken. Dankzij deze technologie heb je als zzp’er nu de vrijheid om zaken te doen wanneer en waar je maar wil.

Online boekhouden als zzp'er? Alle concrete voordelen op een rij!

Online boekhouden als zzp'er? Alle concrete voordelen op een rij!

Er zijn maar weinig mensen van wie boekhouden de favoriete hobby is. Geen zorgen, we oordelen niet. We begrijpen het volkomen. Maar ja, - en inderdaad, daar is die dooddoener weer - het hoort er gewoon bij als je zzp’er bent. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je boekhouding zo soepel en makkelijk mogelijk verloopt. Een typisch gevalletje ‘Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker’. De oplossing? Online boekhouden. Dat is boekhouden waar, wanneer, hoe en met wie je wilt.

Kan ik als zzp'er zelf online boekhouden?

Kan ik als zzp'er zelf online boekhouden?

Je bent zzp'er en overweegt je administratie bij te gaan houden in een online boekhoudpakket. Reeleezee, E-boekhouden en Exact online zijn bijvoorbeeld softwareleveranciers die deze optie bieden en het lijkt eenvoudig om te doen. Toch is er vaak nog enige twijfel onder zzp'ers, zoals: kan ik dit echt zelf? Ik denk van wel, zeker met de juiste ondersteuning.

Online boekhouden: wat zijn de voordelen?

Online boekhouden: wat zijn de voordelen?

Kost de boekhouding je veel tijd, heb je die nooit bij de hand wanneer je die nodig hebt en zoek je naar mogelijkheden om dit gemakkelijker te maken? Online boekhouden vormt de oplossing. Je boekhouding staat in de cloud zodat je er altijd toegang toe hebt, terwijl je dankzij de juiste facturatie software bovendien heel eenvoudig voor de administratie zorgt.