• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Zzp’ers laat je zien!

Toen ik nog in ons familiebedrijf werkte kon ik mij lekker verstoppen achter mijn vader. Hij was het gezicht van ons familiebedrijf. Hij was echter ook degene die de “problemen” oploste. Dus toen ik in 2001 voor mezelf begon als interieurstylist kon ik me niet meer verstoppen. Ik was nu zelf het gezicht van mijn eigen bedrijf en moest mezelf verkopen.

Ik moest mezelf leren dat ik mezelf niet hoefde te verkopen maar mijn dienst. Dat is echt heel wat anders. Nu doe ik niets anders. Met 101designers.nl laat ik me overal zien en horen. Omdat ik er voor jou ben!

1. Jij mag er wezen

Jij mag er wezen, jij hebt iets bijzonders wat jij kunt delen met jouw doelgroep. Als je iets goeds doet voor de maatschappij mag jij er wezen. Met dat ‘iets’ bedoel ik een bijzondere dienst of een bijzonder product. Jij hebt ‘iets’ wat jou uniek maakt. En ik durf te wedden dat jij weet waar ik het over heb.

2. Wees niet verlegen

Ik merk vaak aan mijn studenten die mooie creatieve ideeën en oplossingen hebben voor klanten, dat ze zich niet of onvoldoende durven te laten zien; niet doen! Er is een systeem dat ethisch de verkoop voor jou doet. Op die manier heb je een warme verkoop.

3. Mensen zoeken jou

Als je weet dat mensen oplossingen zoeken en deze willen kopen, is het toch zonde dat jij deze waardevolle informatie of dat unieke product niet het platform geeft wat het verdient?

Kleine opdracht, groot resultaat

Vertel drie mensen van wie jij weet dat deze belang kunnen hebben bij jouw product of dienst. Geef een elevatorpitch. Wees niet bang voor reactie. Je zult zien dat ze waarderen dat je deze informatie met hen deelt. Succes!

Blogs

ZZP Agenda

Terug naar overzicht
Karin Overbeek

Karin Overbeek

Wie is Karin Overbeek?
Ik help startende zzp’ers met een creatief vak om in een recordtijd meer klanten te krijgen en een expert te worden binnen hun vakgebied.

Schrijf je in voor de GRATIS 6 daagse mini-training “Succes als ontwerper” en leer hoe je klanten aantrekt.
www.karinoverbeek.nl