• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Voordelig investeren in 2014

We gaan er weer met zijn allen tegenaan. Goed nieuws! Hoe zit het nu precies met investeren? Welke regels zijn van toepassing? Ondernemers kunnen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) in aanmerking komen. Er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

We gaan er weer met zijn allen tegenaan, goed nieuws afgelopen week te lezen op Nu.nl.

Hoe zit het nu precies met investeren? Welke regels zijn van toepassing?

Ondernemers kunnen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) in aanmerking komen. Er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Sommige investeringen zijn uitgesloten van investeringsaftrek. En natuurlijk is er weer iets veranderd. We hebben allemaal te maken met de fiscale spelregels waar je soms slim mee moet omgaan als zzp'er.

Probeer er ook in 2014 handig gebruik van te maken!

Het kan je geld opleveren als je slim omgaat met je investeringen. Er geldt een drempelbedrag van € 2.300,-. Als je totale investeringen onder dit bedrag blijven heb je geen recht op aftrek. Ga je veel investeren als zzp'er? Dan is het wellicht handig om een aantal investeringen uit te stellen tot volgend jaar. De investeringsaftrek wordt lager als je boven bepaalde bedragen uitkomt.

Voor meer informatie kun je altijd met ons contact opnemen of zoek een boekhouder bij jou in de buurt via www.zzpboekhoudkantoor.nl en lees eerst even dit artikel over kleinschaligheidsinvesteringsaftrek in de kennisbank met meer tips

Blogs

ZZP Agenda

Terug naar overzicht