• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:

Elke ondernemer piekert weleens. Waar lig jij wakker van?

Vallen en opstaan, pieken en dalen. Elke ondernemer heeft soms zorgen en ligt hier weleens wakker van. Komt er voldoende geld binnen? Hoe krijg ik nieuwe opdrachten? Heeft mijn personeel voldoende hart voor de zaak en hoe blijf ik hen motiveren? Zal mijn klant tevreden zijn? Je hebt zoveel ideeën maar twijfelt of ze haalbaar zijn. Je bent aan het investeren maar houd ook je buffer in de gaten.

In dit korte filmpje vertellen succesvolle collega-ondernemers eerlijk waar zij weleens wakker van liggen. Een onthullend kijkje achter de schermen bij jouw ‘peers’, ter inspiratie en herkenning.

 

Waar pieker jij als ondernemer over? En hoe ga je hiermee om?

Meer inspiratie deze zomer

Deze video is onderdeel van ‘Ondernemers in de spotlight’, een serie korte video’s waarin succesvolle collega-ondernemers hun visie op ondernemerschap en bedrijfsrisico’s delen met jou. Zo praten je ‘peers’ binnenkort ook over:

Blogs

ZZP Agenda

mei
23
mei
28
Terug naar overzicht
Sjak van Nieuwkuijk

Sjak van Nieuwkuijk

Sjak is risico- en preventie expert bij Interpolis. Al 30 jaar werkt hij bij Interpolis waarvan de eerste helft als bouwkundig schade-expert. Sinds Interpolis zijn strategie heeft veranderd en zich focust op het voorkomen en beperken van risico’s, helpt hij dagelijks ondernemers om hun bedrijfsrisico’s in beeld te brengen en gepaste preventiemaatregelen te nemen.

Voor meer informatie over risico-inzicht en preventie neem een kijkje op onze speciale starterspagina of neem contact met ons op via preventiedesk@interpolis.nl

Volg Interpolis ook op Twitter en LinkedIn