gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Elke ondernemer piekert weleens. Waar lig jij wakker van?

5 augustus 2014

Vallen en opstaan, pieken en dalen. Elke ondernemer heeft soms zorgen en ligt hier weleens wakker van. Komt er voldoende geld binnen? Hoe krijg ik nieuwe opdrachten? Heeft mijn personeel voldoende hart voor de zaak en hoe blijf ik hen motiveren? Zal mijn klant tevreden zijn? Je hebt zoveel ideeën maar twijfelt of ze haalbaar zijn. Je bent aan het investeren maar houd ook je buffer in de gaten.

In dit korte filmpje vertellen succesvolle collega-ondernemers eerlijk waar zij weleens wakker van liggen. Een onthullend kijkje achter de schermen bij jouw ‘peers’, ter inspiratie en herkenning.

 

Waar pieker jij als ondernemer over? En hoe ga je hiermee om?

Meer inspiratie deze zomer

Deze video is onderdeel van ‘Ondernemers in de spotlight’, een serie korte video’s waarin succesvolle collega-ondernemers hun visie op ondernemerschap en bedrijfsrisico’s delen met jou. Zo praten je ‘peers’ binnenkort ook over:

Terug naar overzicht

Sjak van Nieuwkuijk

Sjak is risico- en preventie expert bij Interpolis. Al 30 jaar werkt hij bij Interpolis waarvan de eerste helft als bouwkundig schade-expert. Sinds Interpolis zijn strategie heeft veranderd en zich focust op het voorkomen en beperken van risico’s, helpt hij dagelijks ondernemers om hun bedrijfsrisico’s in beeld te brengen en gepaste preventiemaatregelen te nemen.

Voor meer informatie over risico-inzicht en preventie neem een kijkje op onze speciale starterspagina of neem contact met ons op via preventiedesk@interpolis.nl

Volg Interpolis ook op Twitter en LinkedIn

 

Meer blogs van Sjak van Nieuwkuijk

19 juni 2018

Welke verzekeringen passen bij mijn onderneming?

12 maart 2018

Hoe sterk is jouw vangnet bij arbeidsongeschiktheid?

11 april 2017

9 tips voor als je een webwinkel start

1 november 2017

Samenwerking tussen zzp’ers: zo pak je dat aan

5 juli 2016

5 zaken die iedere zzp’er hoort te weten

Toon alles...

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord