• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Bouw een sterkere relatie op met je Linkedin contacten

LinkedIn kan een zeer waardevol instrument zijn voor uw bedrijf, maar maakt u wel gebruik van de juiste management tools?

Ik ontmoet veel mensen die zeggen dat ze geen of weinig business of opdrachten uit LinkedIn krijgen. Maar als ik dan doorvraag hoeveel tijd ze er in investeren, of ze lid zijn van de juiste groepen, of ze het gesprek aangaan met anderen. Dan is het antwoord vaak ook nee. Als je wat tijd investeert in LinkedIn kan het wel degelijk voordelig zijn voor uw bedrijf.

Bouw een sterkere relatie op met je contacten

Als je connectie maakt met relevante mensen op LinkedIn, dan wordt dit een zeer waardevolle database die je kan gebruiken om je business uit te breiden. Want hoe groter de database, hoe groter het aantal potentiële klanten/ opdrachten. Maar je moet dan wel regelmatig met hen een interactie aangaan en ze voeden met content, laten weten dat jij er bent. Maar hoe kan je dit nu eenvoudig monitoren.

FiveHundredPlus is een bedrijf met een interessant instrument dat nog wel in bèta fase is. Het is ontworpen om je verder te helpen met het onderhouden en het opbouwen van je contacten op Linkedin. Al je contacten worden geïmporteerd in het systeem. Daarna kan je zelf heel eenvoudig je contacten in een tabel slepen, waarin je aangeeft hoe vaak je denkt dat je moet deze persoon bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks, per kwartaal, per jaar moet benaderen.

Wanneer je een e-mail naar deze persoon wilt sturen, dan kan dit automatisch worden binnen het systeem.

FiveHundredPlus is nog in een bèta fase dus er zullen nog veel meer verbeteringen komen, maar het is de moeite waard om te gaan testen met het bèta programma. Laat me weten wat jij er van vindt?

Blogs

ZZP Agenda

Terug naar overzicht
Mascha Santegoets

Mascha Santegoets

Mascha Santegoets is eigenaar van Masjo Social Media Services. Ze ontzorgt het MKB en zzp'ers op gebied van Social Media.

Verder is ze beheerder van de LinkedIn groep Freelance Opdrachten. Volg haar op Twitter via @masjo en blijf op de hoogte van haar tips.

Lees hieronder meer blogs van Mascha: