gasten online
Registreer en profiteer!
 

Bouw een sterkere relatie op met je Linkedin contacten

9 april 2013

LinkedIn kan een zeer waardevol instrument zijn voor uw bedrijf, maar maakt u wel gebruik van de juiste management tools?

Ik ontmoet veel mensen die zeggen dat ze geen of weinig business of opdrachten uit LinkedIn krijgen. Maar als ik dan doorvraag hoeveel tijd ze er in investeren, of ze lid zijn van de juiste groepen, of ze het gesprek aangaan met anderen. Dan is het antwoord vaak ook nee. Als je wat tijd investeert in LinkedIn kan het wel degelijk voordelig zijn voor uw bedrijf.

Bouw een sterkere relatie op met je contacten

Als je connectie maakt met relevante mensen op LinkedIn, dan wordt dit een zeer waardevolle database die je kan gebruiken om je business uit te breiden. Want hoe groter de database, hoe groter het aantal potentiële klanten/ opdrachten. Maar je moet dan wel regelmatig met hen een interactie aangaan en ze voeden met content, laten weten dat jij er bent. Maar hoe kan je dit nu eenvoudig monitoren.

FiveHundredPlus is een bedrijf met een interessant instrument dat nog wel in bèta fase is. Het is ontworpen om je verder te helpen met het onderhouden en het opbouwen van je contacten op Linkedin. Al je contacten worden geïmporteerd in het systeem. Daarna kan je zelf heel eenvoudig je contacten in een tabel slepen, waarin je aangeeft hoe vaak je denkt dat je moet deze persoon bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks, per kwartaal, per jaar moet benaderen.

Wanneer je een e-mail naar deze persoon wilt sturen, dan kan dit automatisch worden binnen het systeem.

FiveHundredPlus is nog in een bèta fase dus er zullen nog veel meer verbeteringen komen, maar het is de moeite waard om te gaan testen met het bèta programma. Laat me weten wat jij er van vindt?

Terug naar overzicht

Mascha Santegoets

Mascha Santegoets is eigenaar van Masjo Social Media Services. Ze ontzorgt het MKB en zzp'ers op gebied van Social Media.

Verder is ze beheerder van de LinkedIn groep Freelance Opdrachten. Volg haar op Twitter via @masjo en blijf op de hoogte van haar tips.

Lees hieronder meer blogs van Mascha:

Meer blogs van Mascha Santegoets

15 mei 2013

Sociale media succesvol inzetten, hoe doe je dat?


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord