gasten online
Registreer en profiteer!
 

Startersloket

Het Startersloket is gespecialiseerd in het ondersteunen van (startende) ondernemers, dus ook zzp’ers. Bij het Startersloket kan je terecht voor al jouw vragen over het ondernemerschap. We helpen je bijvoorbeeld met het in kaart brengen en verbeteren van je ondernemersvaardigheden en het opstellen van een ondernemingsplan. Het Startersloket is deskundig, onafhankelijk en toegankelijk. 

Ben jij of wil jij zzp’er worden dan helpt het Startersloket jou bij het ondernemen. De adviseurs van het Startersloket zijn zelf ondernemer (geweest) of hebben een ruime ervaring als ondernemersadviseur binnen bijvoorbeeld de bancaire sector of Kamer van Koophandel.  Ze kunnen jou dus als geen ander ondersteunen bij het ondernemerschap. Van start tot stoppen het Startersloket helpt je op weg!

Je kan het Startersloket inschakelen voor onder andere:

1.    Een oriënterend startersgesprek.
2.    Het verbeteren van je ondernemersvaardigheden.
3.    Begeleiding bij / controle van je ondernemingsplan.
4.    Klankbord bij bedrijfsgroei, bedrijfsovername of een ander vraagstuk.

Naast deze individuele begeleiding werkt het Startersloket samen met diverse gemeentes. We  geven voorlichting aan de oriënterende starters en vormen in de regio de verbindende factor tussen de overheid, ondernemers en het onderwijs. Daarnaast zijn we ook actief op het gebied van outplacement, waarbij we werken aan duurzame inzetbaarheid van (boventallig) personeel door het verzorgen van masterclasses tot uitgebreide coachingstrajecten: van werknemer naar ondernemer!

Klik hier om naar de website te gaan

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord