gasten online
Registreer en profiteer!
 

Onze partners

Onze zzp netwerk partners staan klaar om jou advies te geven als startende zzp'er. Neem contact met hen op via onderstaande pagina. Je kunt bij allen een gratis gesprek aanvragen om jouw start als zzp'er nog beter voor te bereiden.

VGZ

VGZ is onderdeel van Coöperatie VGZ. Coöperatie VGZ voert de zorgverzekering uit voor verschillende merken, waaronder VGZ. Samen wijzen zij 4,2 miljoen klanten de weg naar goede en betaalbare zorg. Speciaal voor zelfstandigen bieden zij een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering via Het Ondernemerscollectief. Hiermee ben je als zzp'er goed verzekerd en ontvang je mooie extra's!

Meer informatie

De Boekhoudbundel

De ZZP Boekhoudbundel is een concept om (startende) zzp'ers nog beter op weg te helpen. Via de Boekhoudbundel koppelen we regionale boekhouders aan (startende) ondernemers. Al vanaf € 49,- per maand helpen wij jou op weg met jouw boekhouding. Kies voor de Basis of Extra bundel of stel jouw eigen bundel samen in overleg met jouw boekhouder, zodat jij kunt doen waar je goed in bent!

Meer informatie

Microsoft Nederland

Microsoft Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en ondersteuning van Microsoft-technologie in Nederland. De missie is om mensen en organisaties te helpen bij het verwezenlijken van hun doelen, dromen en ambities. Dat doen ze door de technologie voor ze te laten werken. Microsoft Nederland helpt zzp’ers graag op weg. Samen met ikwordzzper.nl ontwikkelden wij de ZZP Officebundel.

Meer informatie

Drukwerkdeal.nl

Elk bedrijf heeft een image nodig. Een image waarmee je een groots entree maakt. Want je kunt alleen je doelen halen als je duidelijk herkenbaar bent voor je klanten. Drukwerkdeal.nl helpt je daarbij met goedkoop drukwerk, promotiemateriaal, werkkleding en relatiegeschenken. Alles om jouw business te boosten

Meer informatie

VerVier

VerVier is een groep van ervaren en zelfstandige tussenpersonen. Onder de naam VerVier staan zij garant voor een gedegen aanpak die draait om vertrouwen en kennis. Gebaseerd op jarenlange ervaring in hypotheken, verzekeren en vermogensopbouw. Hierdoor beschikken zij over de juiste expertise zodat zij voor jou 1 aanspreekpunt in de financiële dienstverlening zijn. VerVier is onafhankelijk en niet verbonden aan een specifieke verzekeringsmaatschappij. Als objectief adviseur kunnen zij daarom producten en diensten vergelijken en voor jou de beste match maken.

Meer informatie

DAS - B&D Juristen

Als zzp'er kun je te maken krijgen met onbetaalde facturen. Dit kost je veel geld én tijd. De incassospecialisten van B&D Juristen, onderdeel van DAS, helpen je graag en zorgen ervoor dat jouw opdrachtgever alsnog betaalt.

Meer informatie

Snoobi

Ben je geïnteresseerd in welke bedrijven je website bezoeken? Wil je meer weten over je online leads? Maak dan gebruik van het leadsgeneratieprogramma van Snoobi: Prospekter!

Meer informatie
1 | 2
Vorige  
 
 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.

LiveZilla Live Chat Software