gasten online
Registreer en profiteer!
 

Onze partners

Onze zzp netwerk partners staan klaar om jou advies te geven als startende zzp'er. Neem contact met hen op via onderstaande pagina. Je kunt bij allen een gratis gesprek aanvragen om jouw start als zzp'er nog beter voor te bereiden.

Tellow

We weten dat het spannend kan zijn om als zzp’er te beginnen. En omdat jij het druk genoeg gaat krijgen, helpen wij je graag een handje met je boekhouding. Bij Tellow geven we ondernemers de vrijheid om te ondernemen. Met Tellow bespaar jij als zzp'er veel tijd en stress. Wij zijn namelijk dé innovator op het gebied van boekhouding. Door de Tellow-app heb jij namelijk altijd en overal volledig inzicht in je financiële administratie.

Meer informatie

Interpolis

Voor starters, zzp'ers en kleine ondernemers biedt Interpolis een unieke verzekering, Interpolis ZekerVanJeZaak®. Een eenvoudig en overzichtelijk pakket, waarmee je ondernemersrisico’s in één keer afdekt. Met de ruime dekking van Interpolis ZekerVanJeZaak® kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Meer informatie

VerVier

VerVier is een groep van ervaren en zelfstandige tussenpersonen. Onder de naam VerVier staan zij garant voor een gedegen aanpak die draait om vertrouwen en kennis. Gebaseerd op jarenlange ervaring in hypotheken, verzekeren en vermogensopbouw. Hierdoor beschikken zij over de juiste expertise zodat zij voor jou 1 aanspreekpunt in de financiële dienstverlening zijn. VerVier is onafhankelijk en niet verbonden aan een specifieke verzekeringsmaatschappij. Als objectief adviseur kunnen zij daarom producten en diensten vergelijken en voor jou de beste match maken.

Meer informatie
1 | 2
Vorige  
 
 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.