gasten online
Registreer en profiteer!
 

Onze partners

Onze zzp netwerk partners staan klaar om jou advies te geven als startende zzp'er. Neem contact met hen op via onderstaande pagina. Je kunt bij allen een gratis gesprek aanvragen om jouw start als zzp'er nog beter voor te bereiden.

Allianz

Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Wij weten dat bij succesvol ondernemen risico’s om de hoek komen kijken. Of je nu zzp’er bent of directeur van een snel groeiende onderneming. Wij helpen je graag met onze kennis en ervaring om de juiste afwegingen te maken. Zodat jij je kunt richten op dat waar je goed in bent: ondernemen.

Meer informatie

VeiligDoen

Ruim meer dan 2000 ondernemers weten inmiddels hoe servicegericht en betaalbaar VeiligDoen is. VeiligDoen biedt haar klanten meer dan alleen algemene voorwaarden of een contract. VeiligDoen wil het beste voor de klant. Met de juiste ervaring en expertise biedt VeiligDoen betaalbaar maatwerk, want niemand wil meer geld uitgeven dan nodig is.

Meer informatie

Interpolis

Voor starters, zzp'ers en kleine ondernemers biedt Interpolis een unieke verzekering, Interpolis ZekerVanJeZaak®. Een eenvoudig en overzichtelijk pakket, waarmee je ondernemersrisico’s in één keer afdekt. Met de ruime dekking van Interpolis ZekerVanJeZaak® kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Meer informatie

Argeweb - De hosting specialist

Wij hebben maar één doel voor ogen: de online ambities van jou waarmaken. Dit betekent dat wij ons uiterste best doen om dit waar te maken. Om jouw online ambities waar te kunnen maken, moeten wij de juiste diensten leveren en helpen waar we dat kunnen. Daarom bieden wij diensten aan die passen bij deze tijd. Wij zijn ervan overtuigd dat een online ambitie pas waargemaakt kan worden als jij veilig onderneemt. Wij adviseren jou hierover. De vraag achter de vraag? Daar komen wij graag achter, zodat onze antwoorden de antwoorden zijn waar jij echt iets aan hebt.

 

Meer informatie
1 | 2
Vorige  
 
 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.