gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Zzp'er tevreden over gevarieerd werk

9 oktober 2018

Zzp'ers zijn blij met hun gevarieerde werk. Dat blijkt uit onderzoek van het CBS en TNO. Meer dan 80 procent van de zzp'ers heeft 'vaak' of 'altijd' gevarieerd werk. Bovendien zijn zzp'ers meer tevreden over hun werk dan werknemers: dat is voor een deel te danken aan de variatie.

Ook zijn zzp'ers vaker creatief en leren ze vaker nieuwe dingen dan werknemers.

Bron: CBS

Vorig jaar al werd bekend dat zelfstandigen het meest tevreden zijn van alle werkenden. Uit het onderzoek, de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden, blijkt: hoe gevarieerder het werk, hoe tevredener de werkende. Ook zijn zzp'ers erg tevreden over de autonomie en werkdruk. Daarentegen zijn werknemers meer tevreden over hun werkzekerheid.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord