gasten online
Registreer en profiteer!
 

Zzp’er vindt transparantie en betalingstermijn bemiddelaar belangrijkst

25 juni 2014

Zzp’ers vinden transparantie, betalingstermijn en het aantal opdrachten het belangrijkst als zij via een bemiddelaar een opdracht doen. Dat blijkt uit onderzoek van de ZZP Barometer onder meer dan 8.200 zzp’ers.

Zzp’ers vinden transparantie, betalingstermijn en het aantal opdrachten het belangrijkst als zij via een bemiddelaar een opdracht doen. Dat blijkt uit onderzoek van de ZZP Barometer onder meer dan 8.200 zzp’ers.

Mekano Industrial uit Boxtel is verkozen tot beste bemiddelaar in de ‘Zzpbemiddelaar van het Jaar’-verkiezing, georganiseerd door ZZP Barometer. “De 372 bemiddelaars die aan de jaarlijkse verkiezing hebben meegedaan, bezorgen zzp’ers een totale opdrachtenwaarde van maar liefst 4,7 miljard euro op jaarbasis. Deze organisaties zijn dus ontzettend belangrijk voor de snelgroeiende zzp-markt. Van de bijna een miljoen zzp’ers scoort 80,1% weleens opdrachten via een bemiddelaar,” aldus initiatiefnemer Jeroen Sakkers.

Opdrachten scoren
Zzp’ers vinden de marge, ervaringen van andere zzp’ers en de namen van opdrachtgevers doorslaggevend als ze voor de eerste keer op de website van een bemiddelaar terechtkomen. 69,6% van de zzp’ers die het afgelopen jaar op een opdracht van een bemiddelaar heeft gereageerd, heeft ook daadwerkelijk één of meerdere opdrachten binnengehaald. Een eenmalige fee per match is het meest acceptabele verdienmodel volgens zzp’ers.

Het volledige onderzoek tref je hieronder aan.

 

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord