gasten online
Registreer en profiteer!
 

Zzp'er profiteert van het delen van een flexplek

26 november 2013

Zzp'ers profiteren ervan als ze een kantoorruimte met elkaar delen, het zogenoemde 'coworking'. Dat blijkt uit onderzoek van de Rotterdamse Erasmus Universiteit.

Zzp'ers profiteren ervan als ze een kantoorruimte met elkaar delen, het zogenoemde 'coworking'. Dat blijkt uit onderzoek van de Rotterdamse Erasmus Universiteit.

Een op de acht zelfstandige ondernemers weet op deze flexwerkplekken een nieuwe baan of opdracht in de wacht te slepen.

Een op de vier ontmoet een zakelijke partner of gaat een samenwerking met andere ondernemers aan. De helft vindt dat zijn zakelijke kennis, bijvoorbeeld over het invullen van belastingpapieren, erop vooruit is gegaan.

Lees meer op Nuzakelijk

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord