gasten online
Registreer en profiteer!
 

ZZP'er Mieke Boots geeft nr. 1 ondernemerstip tijdens ondernemerscongres

21 maart 2013

In Amsterdam werd op 21 en 22 november jongsleden het ondernemerscongres gehouden. Dit waren de afsluitende 2 dagen van een tour door het land.

In Amsterdam werd op 21 en 22 november jongsleden het ondernemerscongres gehouden. Dit waren de afsluitende 2 dagen van een tour door het land.

Blijf anders denken
De dagen onder leiding van Humberto Tan kende een mooi programma gevuld met een diversiteit aan goede sprekers, waaronder Annemarie van Gaal. Zij gaf haar boek Verkoop jezelf. weg met daarin 100 tips om van jezelf een personal brand te maken. De enige tegenprestatie die werd gevraagd om het boek in handen te krijgen, is een ondernemerstip geven. In de regio Noord-Holland gaf Mieke Boots, miPR aandacht & advies en tevens lid van Het Ondernemerscollectief, de nummer 1 ondernemers tip: Blijf anders denken.

Creatief zijn, juist nu!
Mieke is lid van ons platform via Het Ondernemerscollectief. Wij vroegen haar wat ze bedoelt met deze ondernemerstip. Mieke: “In mijn PR werkzaamheden én het creatieve denken waarin ik workshops en trainingen geef, focus ik op onderscheidend vermogen. Zorg ervoor dat je anders bent en blijft dan anderen. Iedere crisis vraagt om creatieve en ondernemende mensen. De geschiedenis leert ons dat de grootste innovaties geïntroduceerd zijn in perioden van zware economische crisis. En zoals Tony Robbins het mooi zegt: als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen.”

Creatiever en anders denken? Juist nu! Wil je hier meer over weten kijk dan op www.creatieverdenken.nl

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord