gasten online
Registreer en profiteer!
 

zzp'er kritisch op werkplek

28 maart 2013

Ondanks de vele leegstaande vierkante meters in kantoorgebouwen, is er nog altijd een grote vraag naar kantoorruimte. Van de startende ondernemers is 77% procent op zoek naar een kantoor dat in alle gemakken voorziet. Dat blijkt uit onderzoek van de onafhankelijke vergelijkingssite GoedkopeKantoorruimte.nl.

Ondanks de vele leegstaande vierkante meters in kantoorgebouwen, is er nog altijd een grote vraag naar kantoorruimte. Van de startende ondernemers is 77% procent op zoek naar een kantoor dat in alle gemakken voorziet. Dat blijkt uit onderzoek van de onafhankelijke vergelijkingssite GoedkopeKantoorruimte.nl.

Vraag
Vooral ZZP’ers voeren de druk op de markt hoog op. Deze groep ondernemers, die in vijftien jaar tijd is verdubbeld tot 800.000 zelfstandigen, is kritisch als het aankomt op het huren van kantoorruimte of een werkplek. Van de ondervraagden vindt 51 procent een flexibele huurtermijn een vereiste. Ook zegt 87 procent geen kantoor te huren zonder het snelste glasvezelinternet. Opvallende punten die als belangrijk aangegeven zijn; goede koffie, een designinterieur, inspirerende buren en ondersteunend personeel dat taken en zorgen uit handen neemt. Waarbij de nadruk ligt op de juiste mix van deze factoren.
Jaap Dijkema, directeur van GoedkopeKantoorruimte.nl: “Zakelijke huurders kunnen ook meer eisen, omdat er veel leegstand is. Het is dus een combinatie van meer aanbod en een kritische vraag van de huurder. De huidige ondernemer onderscheidt zich graag met een mooie, creatieve werkplek. Bovendien is het ook nog mooi meegenomen als men zich kan omringen met andere succesvolle ondernemers.”

zzp'ers kritisch bij zoeken werkruimteAanbod

Maar liefst vijftien procent van alle kantoren in Nederland staat leeg. Desondanks zijn er nog steeds ondernemers, en een groeiende groep ZZP-ers, op zoek naar een passende kantoorruimte of werkplek.

Ideale mix
Vierkante meters zijn tegenwoordig minder belangrijk. De huurders van deze tijd zoeken een aantrekkelijke werkplek en dat is meer dan ruimte voor een stoel en een bureau. Naast comfort op de werkplek zelf zoeken deze kritische huurders een ruimte in een interessante omgeving, van alle gemakken voorzien en het liefst in de buurt van de juiste collega-ondernemers. Dit niveau van ambiance, ligging en service zorgt ervoor dat het verhuren van kantoorruimte steeds meer overeenkomt met het runnen van een hotel.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord