gasten online
Registreer en profiteer!
 

Wij zijn op zoek naar jou als zeer zelfstandige professional (zzp)

9 oktober 2013

De ZZP Barometer is op zoek naar zeer zelfstandige professionals die willen meewerken aan een structureel onderzoek. Denk je met ons mee? Meld je dan nu aan.

Zoals je wellicht weet zijn wij sponsor van het onafhankelijke, structurele zzp-onderzoek ZZP Barometer. Ieder kwartaal onderzoeken wij onderwerpen die interessant zijn voor de freelancer, (z)zp'er en zelfstandige. Iedere maand komen we met een rapport en onderzoeksresultaten, waarmee jij jouw dagelijkse werkzaamheden en organisatie kan spiegelen aan die van andere (z)zp'ers en freelancers.
 
In dit onderzoek staan de thema's "Financiën & administratie" centraal. Het invullen van de vragenlijst kost je ongeveer 5 minuten. ZZP Barometer garandeert dat jouw antwoorden uiterst vertrouwelijk worden behandeld en absoluut anoniem worden verwerkt. Als het onderzoeksrapport gereed is, ontvang je van ons een bericht.
 
IMG_4251vrijgemaaktrechts393262Via deze link kun je deelnemen:
 
Alvast bedankt en veel succes met jouw onderneming!

Vriendelijke groeten,
Martijn Pennekamp

Mede-initiatiefnemer

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord