gasten online
Registreer en profiteer!
 

Veel werknemers willen parttime zzp'en

27 maart 2013

Meer dan de helft van de Nederlanders ziet het wel zitten om parttime te ondernemen. Zij voelen zich vooral aangetrokken door de hoge mate van flexibiliteit die dat biedt.

Meer dan de helft van de Nederlanders ziet het wel zitten om parttime te ondernemen. Zij voelen zich vooral aangetrokken door de hoge mate van flexibiliteit die dat biedt.

Dat blijkt dinsdag uit onderzoek van JobTrack.nl. Van de jongeren tot 34 jaar zou zelfs 59 procent naast een vaste baan graag als zelfstandige willen werken.

Ook hoger opgeleiden zijn enthousiast over het parttime ondernemerschap. Lager opgeleiden staan er minder positief tegenover.

Arbeidsmarkt
''Jongeren en hoger opgeleiden wisselen vaker van werkgever en willen bovendien graag iets voor zichzelf opbouwen. Dat past bij de huidige samenleving en de situatie op de arbeidsmarkt”, aldus de vacaturesite.

Het onderzoek is uitgevoerd onder 28.153 respondenten.

© NUzakelijk

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord