gasten online
Registreer en profiteer!
 

VAR webmodule start in 2015. Oproep: zzp'ers, wacht met aanvragen VAR 2015

25 juli 2014

De door voormalig staatssecretaris Weekers in 2012 aangekondigde VAR Webmodule gaat er in 2015 definitief komen. Aan de module wordt door zijn vervanger Eric Wiebes hard gesleuteld. Wiebes onderzoekt momenteel wat de rol van de opdrachtgever wordt in de module. Dit schrijft Wiebes in een brief aan de Tweede Kamer, hierbij schrijft hij ook dat de VAR van 2014 de eerste maanden in 2015 ook nog geldig zal zijn en dat zzp'ers geen nieuwe VAR moeten aanvragen voor 2015 totdat er duidelijkheid is over de beslissing van de Kamer.

De door voormalig staatssecretaris Weekers in 2012 aangekondigde VAR Webmodule gaat er in 2015 definitief komen. Aan de module wordt door zijn vervanger Eric Wiebes hard gesleuteld. Wiebes onderzoekt momenteel wat de rol van de opdrachtgever wordt in de module. Moet deze medeverantwoordelijkheid aanvaarden, en zo ja op welke manier?

Geen VAR voor 2015 aanvragen aub

Dat de Webmodule nog even vertraging heeft schrijft Wiebes in een brief aan de Tweede Kamer, hierbij schrijft hij ook dat de VAR van 2014 de eerste maanden in 2015 ook nog geldig zal zijn en dat zzp'ers geen nieuwe VAR moeten aanvragen voor 2015 totdat er duidelijkheid is over de beslissing van de Kamer.

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de VAR Webmodule en wil je weten wanneer deze uiteindelijk in zal gaan, schijf jezelf dan nu in voor onze nieuwsbrief. Wil je alles weten over de VAR? Bezoek dan onze ZZP Kennisbank.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord