gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Tentoo publiceert whitepaper over wet DBA in samenwerking met ikwordzzper.nl

25 april 2016

Er heerst onrust onder de vele zzp’ers die Nederland rijk is! Per 1 mei aanstaande verdwijnt de VAR! Het prachtige papiertje waarmee je kon aantonen dat je ondernemer bent bestaat straks alleen nog maar in ons collectieve geheugen. Daarvoor in de plaats komen de modelovereenkomsten van de wet DBA. Tentoo publiceert in samenwerking met ikwordzzper.nl een gratis whitepaper over deze nieuwe manier van werken.

Met de invoering van de wet DBA zijn opdrachtgevers voortaan medeverantwoordelijk voor het naleven van de regels omtrent het inhuren van zzp’ers. Als de Belastingdienst schijnzelfstandigheid constateert, kunnen er naheffingen en boetes volgen voor zowel de zzp’er als de opdrachtgever. De gevolgen hiervan zijn niet duidelijk en veel zzp’ers vrezen dat bedrijven minder zzp’ers in gaan huren.

Meet informatie over de wet DBA lees je in de whitepaper van Tentoo. Je kunt de whitepaper hier gratis downloaden.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord