gasten online
Registreer en profiteer!
 

Subsidie voor opleiding zzp'ers nog tot einde augustus 2012

27 maart 2013

Tot eind augustus kunnen zzp’ers de subsidies die het Europees Sociaal Fonds (ESF) uitkeert als tegemoetkoming in hun opleidingskosten aanvragen.

Tot eind augustus kunnen zzp’ers de subsidies die het Europees Sociaal Fonds (ESF) uitkeert als tegemoetkoming in hun opleidingskosten aanvragen.
 
Subsidie zzp stopt augustus 2012Subsidies beschikbaar, ook voor al gevolgde opleidingen
Naast opleidingen die de zzp’er nog wil gaan volgen, komen ook de opleidingen die al gevolgd zijn in aanmerking voor de subsidie. Voorwaarde is dat de opleiding waarvoor subsidie wordt aangevraagd niet eerder is begonnen dan 1 maart 2011. De subsidies worden toegekend aan zowel zzp’ers als starters die vanuit een betaalde baan als zelfstandige gaan beginnen en in het bezit zijn van maximaal een mbo 4-niveau. Er is geen limiet op het aantal opleidingen of de hoogte van de opleidingskosten.
 
Ontwikkeling zzp’er gunstig voor economie
Het is belangrijk dat zzp’ers zich vakinhoudelijk blijven ontwikkelen en hun ondernemerscapaciteiten aanscherpen. Onderzoek door de Sociaal Economische Raad toonde eerder aan dat veel opleidingen voor zelfstandigen niet of beperkt toegankelijk waren. Met het beschikbaar maken van de ESF-subsidies, wordt het voor een veel grotere groep zzp’ers mogelijk om te werken aan de eigen ontwikkeling.
 
Komt u in aanmerking?

Lees ook: Hoe krijg ik subsidie op mijn opleiding en ontwikkeling als zzp'er?

Bron: OOZZP

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord