gasten online
Registreer en profiteer!
 

Stekker uit ontwikkelaar FC ZZP

28 maart 2013

Eyeworks trekt de stekker uit Advance

Eyeworks trekt de stekker uit Advance

FC ZZP stopt defintief na stekker uit Advance door EyeworksHet programma FC ZZP zal mogelijk definitief niet meer terugkeren op de Nederlandse buis. FC ZZP werd bedacht en gepresenteerd door Wilfred Genee en was slechts enkele weken te zien op RTL 7. Het was tot nu toe onduidelijk waarom de opnames en uitzendingen werden gestaakt. Nu bekend is gemaakt dat de ontwikkelaar van FC ZZP door Eyeworks wordt geliquideerd komt een einde aan weken wachten op duidelijkheid naar de kijkers.

Lees het gehele nieuwsartikel op Emerce.nl: Eyeworks is gestopt met marketingbureau Advance, het bedrijf dat het twee jaar geleden overnam.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord