gasten online
Registreer en profiteer!
 

Steeds meer zzp'ers laten zich betalen met diensten en goederen!

27 maart 2013

Steeds meer zzp'ers betalen en laten zichzelf betalen met diensten en goederen in plaats van geld.

Steeds meer zzp'ers betalen en laten zichzelf betalen met diensten en goederen in plaats van geld. Tenminste die gedachte leeft bij redactie van Het Parool. We hebben het dan natuurlijk wel over "nette" diensten of goederen. Zo hebben wij als initiatiefnemers van ikwordzzper.nl wel eens een banner laten maken in ruil voor een advertentieruimte op onze site.

Ben jij als zzp'er in of om Amsterdam wel eens betaald in diensten of goederen ipv geld? Mogen we jou dan wat vragen namens de redactie van Het Parool?
Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord