gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

SnelStart en ikwordzzper.nl gaan samen zzp'ers begeleiden

30 september 2019

Met ingang van 26 september werken ikwordzzper.nl en SnelStart samen om zzp’ers verder te helpen bij het ondernemen. Het partnerschap laat zien dat het starten van een onderneming niet moeilijk hoeft te zijn.

SnelStart en ikwordzzper.nl maken het samen nog makkelijker

Wie voor zichzelf begint zoekt vooraf informatie op het internet. Hoe word je zzp’er? Waar moet je aan denken? Wat moet je regelen? Het platform ikwordzzper.nl is daarin voor veel startende ondernemers een belangrijke bron van informatie en inspiratie. Hier vindt de beginnende ondernemer alle informatie die nodig is om een goede start te maken.

Partnerschap

Op 26 september 2019 tekenden ikwordzzper.nl en SnelStart een samenwerkingsovereenkomst. De synergie tussen ikwordzzper.nl en SnelStart is groot: Ikwordzzper.nl begeleidt de startende zzp’er; SnelStart maakt boekhouden makkelijk en zorgt dat er tijd overblijft om te ondernemen. Met een handige app, online samenwerking met de boekhouder en makkelijk te begrijpen software is dit voor meer dan 72.000 ondernemers een belangrijke tool. Het programma kan bovendien worden gekoppeld met bankrekeningen, webshops, betaallinks en heel veel andere software. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook een hoop stress.

Ondernemen makkelijk maken

Ikwordzzper.nl en SnelStart zien in dit partnerschap een kans om de zzp’er verder te helpen bij het ondernemen. Een onderneming starten hoeft niet moeilijk te zijn. Directeur Frits Ploeg van SnelStart en oprichter Martijn Pennekamp van ikwordzzper.nl zetten daarom graag hun handtekening en geloven met dit partnerschap in een vruchtbare samenwerking.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord