gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Record aantal startende parttime zzp'ers

8 oktober 2019

De Kamer van Koophandel registreerde en de eerste 3 kwartalen van 2019 een flinke groei aan startende ondernemers. 

Parttime starters

De eerste 3 kwartalen van 2019 startten er 139.000 zzp'ers met hun onderneming. Het aantal parttime zzp'ers steeg maar liefst met 24%. Het aantal fulltime zzp'ers kwam uit op 102.394 en het aantal parttime zzp'ers op 36.503. Dit blijkt uit de Bedrijvendynamiek van de Kamer van Koophandel.

Flinke groei in alle sectoren

Het aantal ondernemingen is in 2019 in alle sectoren flink toegenomen, vooral de bouw springt eruit met een groei van 6%.

 

Bouw, logistiek en gezondheidszorg

Vergelijk je de groei van het aantal ondernemingen per sector met 2018 dan is de groei van het aantal zzp'ers in de bouw, logistiek en gezondheidszorg het hoogst.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord