Record aantal oriënterende starters!

22 maart 2013

De landelijke Startersdag van de Kamer van Koophandel heeft dit jaar ruim 21.000 bezoekers getrokken.

De landelijke Startersdag van de Kamer van Koophandel heeft dit jaar ruim 21.000 bezoekers getrokken.

Dat zijn er 2.000 meer dan het jaar daarvoor. Hoewel er in 2012 minder starters zijn geregistreerd (ca -3% ten opzichte van vorig jaar) lijkt het er wel op dat meer mensen zich oriënteren op een zelfstandig bestaan. De economische crisis speelt daarbij ongetwijfeld een rol: een groeiend aantal mensen is hun baan verloren of dreigt dat de komende tijd te gaan doen. Het aantal bezoekers van de Startersdag dat aangaf op dit moment werkeloos te zijn, lag dan ook ruim 3% hoger dan vorig jaar.

Van de bezoekers van de Startersdag was iets meer dan de helft (54%) man. De categorie 40-plus groeide ten opzichte van vorig jaar het meest (+5%). De meeste bezoekers (56%) gaven aan te willen starten in de dienstverlening.

De Kamer van Koophandel organiseert jaarlijks in november een Startersdag op 18 locaties in Nederland.

Startende ondernemers kunnen terecht voor alle informatie omtrent het starten van een bedrijf. Er is een informatiemarkt en er worden presentaties gegeven over onder andere financiën, marketing en social media. Ook is er gelegenheid om te netwerken.

Terug naar overzicht


 
 
ikwordzzper.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord