gasten online
Registreer en profiteer!
 

Qredits verstrekt 5.000e microkrediet in Nederland

12 september 2014

Qredits Microfinanciering Nederland heeft het 5.000e microkrediet in Nederland verstrekt. Het 5.000e krediet zal op 14 september symbolisch worden uitgereikt door Hans Biesheuvel, initiatiefnemer van Ondernemend Nederland, in het televisieprogramma ‘De Ondernemersclub’ op RTL 7.

Qredits Microfinanciering Nederland heeft het 5.000e microkrediet in Nederland verstrekt. Het 5.000e krediet zal op 14 september symbolisch worden uitgereikt door Hans Biesheuvel, initiatiefnemer van Ondernemend Nederland, in het televisieprogramma ‘De Ondernemersclub’ op RTL 7.

Het krediet zal worden uitgereikt aan ondernemer Friso de Bruijn. Friso is medeoprichter en het gezicht van het bedrijf WerkgeversGids.nl. Het krediet is bedoeld voor de opstartkosten van het bedrijf.

Online platform WerkgeversGids.nl ziet transparantie als een manier om werkzoekenden te helpen met het vinden van een nieuwe werkgever. Daarom biedt Werkgeversgids zoveel mogelijk informatie over werkgevers en hun carrièremogelijkheden. Ook biedt Werkgeversgids gebruikers van het platform de mogelijkheid om actief deel te nemen als ambassadeur van een werkgever. Hiermee kan alle informatie die een ambassadeur interessant vindt, gedeeld worden met zijn vrienden, o.a. via Facebook, Twitter en LinkedIn. Zo kan hij vrienden voorzien van interessante informatie, nieuwtjes en verschillende carrièremogelijkheden en wordt hij actief beloond voor de promotie die hij verricht. Voor werkgevers vormt het hiermee een integraal platform waarop ze heel overzichtelijk via een netwerk van specifieke nichesites en ambassadeurs hun werkgeversmerk kunnen managen en promoten.

In het televisieprogramma ‘De Ondernemersclub’ zal Hans Biesheuvel kort in gesprek gaan met Friso over de activiteiten van WerkgeversGids.nl en het belang van passende financiering voor een startende ondernemer.
De overhandiging van het 5.000e krediet is een mooie mijlpaal voor Qredits, dat vijf jaar geleden is gestart in samenwerking met ABN Amro Bank, ING Bank & Rabobank en het Ministerie van Economische Zaken.

“De missie van Qredits is om krediet, coaching en ondernemerstools aan te bieden aan (startende) ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, die geen toegang hebben tot verschillende (financiële) diensten via het reguliere circuit, zodat zij economische, financiële en sociale onafhankelijkheid kunnen verkrijgen. Met een portefeuille van 5.000 kredieten (tot 150.000 euro) levert  Qredits een belangrijke bijdrage aan de financierbaarheid van het midden- en kleinbedrijf in Nederland”, aldus Elwin Groenevelt, algemeen directeur Qredits.

De Ondernemersclub wordt zondag 14 september om 9.30 uur uitgezonden op RTL 7.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord