gasten online
Registreer en profiteer!
 

Qredits nieuwe partner van startersplatform ikwordzzper.nl

20 september 2013

Vanaf 1 september 2013 is Qredits landelijk partner van ikwordzzper.nl. Qredits is de enige landelijke microfinanciering organisatie in Nederland. Zij helpen startende én bestaande ondernemers met minder dan 5 werknemers of zzp'ers bij het succesvol (door)starten van hun bedrijf.

Vanaf 1 september 2013 is Qredits landelijk partner van ikwordzzper.nl. Qredits is de enige landelijke microfinanciering organisatie in Nederland. Zij helpen startende én bestaande ondernemers met minder dan 5 werknemers of zzp'ers bij het succesvol (door)starten van hun bedrijf.

Qredits biedt verschillende diensten & producten aan voor het midden- en kleinbedrijf. Naast het microkrediet t/m € 50.000,- (vanaf 1 november tot € 150.000,-) hebben zij ook coaching en ondernemerstools in hun pakket.
 
Voordelen van Qredits:

  •     Qredits geeft  individueel advies op maat
  •     Beoordeling van het ondernemingsplan bij je thuis;
  •     Coaching per aandachtsgebied;
  •     Persoonlijk contact;
  •     Qredits heeft geen winstoogmerk.

Coaching:
Qredits biedt ondernemers, zowel mét als zonder krediet, de mogelijkheid om een coach te kiezen die kan helpen bij ondernemers vraagstukken. Wij hebben een groot aantal coaches door heel Nederland met de uiteenlopende expertises.

Ondernemerstools:
Qredits heeft verschillende online hulpmiddelen die jou als startende of bestaande ondernemer kunnen helpen.
Deze hulpmiddelen zijn ervoor bedoeld om succesvol te starten of om door te groeien met je bedrijf. Naast een ondernemerstest en een ondernemingsplan sjabloon, biedt Qredits e-learnings aan. Zo is er een e-learning waarmee je een ondernemingsplan schrijft, een verkoopplan opstelt en waarmee je je debiteurenbeheer kan verbeteren.
 
Qredits biedt deze e-learnings met korting aan aan de leden van Het Ondernemerscollectief.
 
Bekijk de E-Learnings:

Wil je meer weten over microfinanciering? Lees dan hier meer. Wij vertrouwen op een succesvolle samenwerking!

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord