gasten online
Registreer en profiteer!
 

Qredits introduceert het MKB-krediet tot € 150.000,--

4 november 2013

Vandaag introduceert Qredits het MKB-krediet: een zakelijke lening tussen € 50.000 en € 150.000.

Vandaag introduceert Qredits het MKB-krediet: een zakelijke lening tussen € 50.000 en € 150.000.

Vanaf vandaag is het mogelijk om een zakelijke kredietaanvraag in te dienen bij Qredits tot € 150.000. Om te voldoen aan de grote kredietbehoefte van ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf heeft Qredits, naast het bestaande product Microkrediet, het MKB-krediet geïntroduceerd. Het MKB-krediet is een zakelijke lening tussen de €50.000 en €150.000. Zowel startende als bestaande ondernemers, die niet bij de bank terecht kunnen, komen hiervoor in aanmerking.

De kredietverhoging is mede mogelijk gemaakt door een lening van 30 miljoen euro van het Ministerie van Economische Zaken en een lening van 30 miljoen euro van een syndicaat van verzekeraars.

Het MKB-krediet is het tweede financieringsproduct van Qredits. Sinds 2009 verstrekt Qredits al microkredieten met een maximum bedrag van €50.000. De productvoorwaarden verschillen per financieringsproduct.

Meer informatie over het MKB-krediet vindt u op www.qredits.nl.

 

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord