gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Qredits gaat ondernemers helpen met hypothecaire lening

2 december 2014

Voor zzp'ers is het vanaf vandaag mogelijk om bij Qredits een hypothecair krediet aan te vragen tot € 250.000,--

Voor ondernemers is het vanaf vandaag mogelijk om bij Qredits een hypothecair krediet aan te vragen tot 250.000 euro.

Het hypothecair krediet wordt verstrekt voor de financiering van de aankoop van zakelijk onroerend goed. De looptijd van dit krediet is maximaal 20 jaar. Met deze nieuwe kredietmogelijkheid speelt Qredits verder in op de behoeftes van de MKB ondernemer.

Drie typen leningen
Het hypothecair krediet is een van de drie type leningen die Qredits aanbiedt binnen het MKB-krediet. Hierin wordt het onderscheid gemaakt tussen het borgstellingskrediet, het lineair krediet en het hypothecair krediet.
Voor alle kredieten gaat vanaf vandaag de aangekondigde kredietverhoging tot € 250.000,-- in. De verhoging werd reeds aangekondigd door Minister Kamp op 14 oktober j.l. Hiermee voorziet Qredits in de groeiende kredietbehoefte van zzp'ers en het midden- en kleinbedrijf.

De verhoging past binnen de missie van Qredits waarin zij financiering en coaching aanbiedt aan ondernemers die, ondanks goede plannen, niet bij de banken terecht kunnen.

Lees hier meer.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord