gasten online
Registreer en profiteer!
 

Opdrachtgever van het jaar-verkiezing gelanceerd

15 januari 2014

Opdrachtgevers van zzp’ers, freelancers en interim professionals inhoudelijk beoordeeld
Een groep van vijftien ondernemers, waaronder Martijn Penneka (oprichter van ikwordzzper.nl) lanceert een landelijke zoektocht naar de beste opdrachtgever van zzp’ers, freelancers en interim professionals in Nederland.

Opdrachtgevers van zzp’ers, freelancers en interim professionals inhoudelijk beoordeeld

Een groep van vijftien ondernemers, waaronder Martijn Pennekamp (oprichter van ikwordzzper.nl) lanceert een landelijke zoektocht naar de beste opdrachtgever van zzp’ers, freelancers en interim professionals in Nederland: deze Top-100 Opdrachtgevers wordt samengesteld op basis van een vragenlijst die wordt voorgelegd aan de verantwoordelijke(n) voor externe inhuur binnen organisaties die meer dan 20 zzp’ers op jaarbasis inhuren. Daarnaast wordt zzp’ers gevraagd hoe zij vinden dat hun (ex-)opdrachtgever scoort op de 12 belangrijkste criteria van Goed Opdrachtgeverschap, waaronder communicatie, tarief en opleiding. “De overheid en vele grote organisaties maken steeds meer gebruik van zzp’ers, maar het is voor de zzp’er nog niet duidelijk bij welke opdrachtgever hij het beste zijn specialisme in kan zetten,” aldus organisator Jeroen Sakkers.

Goed opdrachtgeverschap:
De vijftien initiatiefnemers van de Top-100 Opdrachtgevers, onderdeel van de FOTY Awards, hebben één ding gemeen: zij vinden dat de trend van het project-gebaseerd werken wordt onderschat door de overheid en vele grote organisaties. Bedrijven en organisaties die deze nieuwe manier van werken wel omarmen en op waarde schatten, dienen uitgelicht en gehuldigd te worden dankzij hun goed opdrachtgeverschap. “Goed opdrachtgeverschap is de tegenhanger van goed werkgeverschap, en zal op korte termijn minstens zo belangrijk worden voor de Nederlandse economie en zelfs, op langere termijn, de welvaart in Nederland,” zegt Jeroen Sakkers, organisator van de Top-100 Opdrachtgevers.

Nominaties geopend:
Opdrachtgevers worden beoordeeld op basis van een vragenlijst die wordt afgenomen bij de verantwoordelijke(n) binnen de betreffende organisaties, en een vragenlijst die afgenomen wordt bij zzp’ers, freelancers en interim professionals. De beste honderd opdrachtgevers worden in april door een gerenommeerde jury gepresenteerd op het uitreikingsevenement te Utrecht, alsmede het jaarboek dat gelijktijdig wordt gepubliceerd.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord