gasten online
Registreer en profiteer!
 

Ondernemersforum Higherlevel groeit naar 50.000 leden

26 september 2013

Het ondernemersforum Higherlevel brengt (startende) ondernemers in contact met andere ondernemers en specialisten. Met als doel om het ondernemerschap op een hoger niveau te brengen. Vandaag groeide het aantal deelnemers naar 50.000.

Het ondernemersforum Higherlevel brengt (startende) ondernemers in contact met andere ondernemers en specialisten. Met als doel om het ondernemerschap op een hoger niveau te brengen. Vandaag groeide het aantal deelnemers naar 50.000.

Higherlevel.nl is een non-profit initiatief en wordt gefinancierd door het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Het is de bedoeling van Higherlevel.nl om zo veel mogelijk innovatieve ondernemers op zo snel en duidelijk mogelijke manier goed te helpen.

Voor wie is Higherlevel.nl?
Higherlevel.nl is bedoeld voor iedereen die een bedrijf wil starten, is gestart, wil groeien, of interesse heeft in ondernemers met een toekomst. Nog niet overtuigd? Er zijn vele redenen om vaste bezoeker te worden en mee te praten op Higherlevel.nl.

Ondernemers staan hoog in het vaandel! Toch bestaat een groot gedeelte van de forumleden uit o.a. ervaren (ex)ondernemers, adviseurs en mensen met activiteiten die ondernemers ondersteunen.

Ondernemen zal altijd een race tegen de klok met miljoenen valkuilen zijn. Iedere uitdaging die je kan krijgen moet je aangrijpen. Je moet de hulpmiddelen weten te vinden en door het delen van informatie kom je al een heel eind. Higherlevel.nl biedt ingangen, advies, voorbeelden, ervaringen, feedback, ongezouten meningen, etc., etc.

Schroom dus niet om lid te worden... Stel je vragen en geef advies op gestelde vragen van anderen waar jij raad op hebt. Alleen zo komen we allen op een 'higher level'!

Wat kan je verwachten op het forum?

  • Relevante kennis en informatie
  • Relevante relaties in het Nederlandse bedrijfsleven, de overheid en de wetenschappelijke wereld
  • Ontmoetingsplaats waar ideeën en ervaringen uitgewisseld kunnen worden
  • Vragen en antwoorden in allerlei kwesties
  • Begeleiding, ondersteuning en advisering
  • Netwerken op deelgebieden
  • Ontwikkeling, rijping en toetsing van een idee
  • Het opstellen van businesspresentaties
  • Het vinden van de juiste faciliteiten
  • Informatie over hoe de juiste investeerders, partners en klanten te vinden

logohigherlevelforumMeer informatie? Breng jezelf op een Higherlevel.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord