gasten online
Registreer en profiteer!
 

Nieuw jasje voor ikwordzzper.nl

9 april 2013

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het nieuwe jasje van ikwordzzper.nl. Het resultaat mag er zijn, de website is nog beter navigeerbaar en kan in de nieuwe opzet nog beter het aantal bezoekers verwerken.

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het nieuwe jasje van ikwordzzper.nl. Het resultaat mag er zijn, de website is nog beter navigeerbaar en kan in de nieuwe opzet nog beter het aantal bezoekers verwerken.

Eind 2010 startte Martijn Pennekamp met het startersplatform ikwordzzper.nl. Sinsdien heeft het platform een stormachtige groei meegemaakt. Begin 2011 trok ikwordzzper.nl gemiddeld 100 bezoekers per dag, begin 2012 waren dat er gemiddeld 500 per dag en de afgelopen maanden groeide dit uit naar gemiddeld 1200 bezoekers per dag.

Met de kennis en ervaring van 2 jaar groei is er een half jaar gewerkt aan een nieuwe (regionale) opzet. De navigeerbaarheid en zoekfunctie is verder geoptimaliseerd, de inhoud is verbeterd en er zijn diverse nieuwe bloggers aangesloten.

Gratis lidmaatschap
Om de bezoekers te bedanken voor dit resultaat zijn wij een actie gestart. Je kunt nu gratis een jaar lid worden van de ZZP Kortingskaart. Het enige wat je hoeft te doen is een link naar ikwordzzper.nl te plaatsen op jouw website. Bovendien plaatsen wij een link naar jouw website terug wat weer goed is voor de vindbaarheid van jouw website.

Klik op deze link om naar het speciale formulier te gaan en steun ons dan steunen wij jou.1303_biznizbanner728x90px1

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord