gasten online
Registreer en profiteer!
 

Meer werk voor zzp'ers door aantrekken economie

9 oktober 2014

Er is meer werk voor flexwerkers en zzp'ers, dit blijkt uit een publicatie van het CBS over de arbeidsmarkt over het tweede kwartaal van dit jaar.

Er is meer werk voor flexwerkers en zzp'ers, dit blijkt uit een publicatie van het CBS over de arbeidsmarkt over het tweede kwartaal van dit jaar.

In een interview bij BNR Nieuwsradio gaf Peter Hein van Mulligen van het CBS aan dat er meer werk is in de (groot) handel. De arbeidsmarkt is voorzichtig aan het herstellen waardoor mensen met flexibele contracten, freelancers en zzp'ers sneller aan een opdracht komen. Het is voor veel werkgevers aantrekkelijker om een zzp'er aan te nemen dan zelf iemand aan te nemen.

Het interview is na te luisteren via deze link.

 

 

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord