gasten online
Registreer en profiteer!
 

Gemeente Almere gaat meer doen voor haar inwonende zzp'ers

17 juni 2013

De gemeente Almere gaat meer doen voor Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP). Dat staat in een brief van het college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad.

De gemeente Almere gaat meer doen voor Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP). Dat staat in een brief van het college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad.

Zo komen er vervolgbijeenkomsten over het gemeentelijke aanbestedings- en inkoopbeleid, wordt een specifieke plek voor ZZP’ers ingericht op de website van de gemeente, worden initiatieven voor de wijkeconomie gestimuleerd, komt er een onderzoek naar een virtueel subsidieloket en komt er een verdiepingsonderzoek naar ZZP’ers.

Het college komt met deze acties na een eerste onderzoek onder de zelfstandigen. Zo blijkt dat het aantal ZZP’ers de afgelopen vijf jaar is verdubbeld tot bijna zevenduizend eind 2012 en dat procentueel met veertien procent de meeste werkzaam zijn in de sector bouwnijverheid. Uit de cijfers blijkt ook dat het aantal zzp’ers afgelopen jaar is afgenomen doordat het aantal beëindigingen is toegenomen.

Het onderzoek stond verder in het teken van: ontmoeten, financiën, huisvesting en opdrachten.

Nieuwe bibliotheek Almere
Als platform voor (startende) zzp'ers zijn wij gevraagd om samen met de nieuwe bibliotheek van Almere mee te denken aan diensten en producten voor zzp'ers. De komende maanden zal Martijn Pennekamp zijn kennis en ervaringen delen met het management.

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.


Bron: Almerevandaag.nl

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord