gasten online
Registreer en profiteer!
 

Europees onderzoek: Een derder van de Nederlanders wil eigen baas zijn!

21 maart 2013

Bijna een derde van de Nederlanders zou het liefst voor zichzelf beginnen, 96% start als zzp'er. De meeste andere Nederlanders geven er de voorkeur aan voor een baas te werken.

Bijna een derde van de Nederlanders zou het liefst voor zichzelf beginnen, 96% start als zzp'er. De meeste andere Nederlanders geven er de voorkeur aan voor een baas te werken.

De Europese Commissie deed onderzoek en maakte 9 januari de resultaten bekend. Nederland ligt op Europees niceau op het gemiddelde: 37 procent wil zelfstandig zijn, 58 procent werknemer.In tegenstelling tot de meeste EU-burgers zien veel anderen het niet zitten een baas boven zich te hebben. Bij de Turken wil 82 procent zelfstandigheid, bij de Brazilianen 63 procent, bij de Chinezen 56 procent. In Noorwegen vindt 73 procent een dienstverband het beste.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord