gasten online
Registreer en profiteer!
 

Elke zzp'er verdient een vliegende start. Bereken je belastingvoordeel als starter!

22 maart 2013

De Belastingdienst is in november gestart met de campagne ‘Elke ondernemer verdient een vliegende start’. De campagne is bedoeld om startende ondernemers te wijzen op belastingvoordelen.

De Belastingdienst is in november gestart met de campagne ‘Elke ondernemer verdient een vliegende start’. De campagne is bedoeld om startende ondernemers te wijzen op belastingvoordelen.

Belastingvoordeel uitrekenen
Op een speciale webpagina kan een starter uitrekenen hoeveel belastingvoordeel hij heeft. Klik hier om een berekening te maken.

Ook kan hij een aantal video’s bekijken over belasting en belastingvoordelen, hieronder hebben we ze voor jou even geplaatst. Bovendien staat er allerlei informatie over belastingzaken bij het starten van een eigen bedrijf.

Meer weten?
Bekijk de veelgestelde belastingvragen bij het starten van een eigen bedrijf van de kamer van koophandel

Bezoek het seminar Een goede start met de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst.

Bron: Belastingdienst

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord