gasten online
Registreer en profiteer!
 

De zzp'er aan zet, uniek seminar op 12 juni in Leusden

1 mei 2013

Leren hoe je slim opdrachten werft? Mede ZZP’ers ontmoeten? Praktische tips ontvangen om jouw onderneming nog succesvoller te maken? Dat kan! Op woensdagavond 12 juni 2013 tijdens het business seminar: ‘De ZZP’er aan Zet!’ in het Afas Davinci Theater in Leusden.

Leren hoe je slim opdrachten werft? Mede ZZP’ers ontmoeten? Praktische tips ontvangen om jouw onderneming nog succesvoller te maken? Dat kan! Op woensdagavond 12 juni 2013 tijdens het business seminar: ‘De ZZP’er aan Zet!’ in het Afas Davinci Theater in Leusden.

De ZZP’er aan zet!’ is hét business seminar voor ambitieuze zelfstandig ondernemers. Top sprekers als Arko van Brakel, Jan van Setten, Robert Benninga en Bas van der Veldt inspireren en motiveren tot uitmuntende prestaties.

De verschillende disciplines van het zelfstandig ondernemerschap worden op kundige, praktijkgerichte en humoristische behandeld. In een interactieve en praktijkgerichte forumsessie komen thema’s als bedrijfsvoering, financiën, marketing, subsidies en personeel aan bod. Ook is er tijdens het programma volop gelegenheid tot netwerken.

Deze avond:

  • Ontmoet mede ZZP’ers
  • Leer de kunst van het succesvol opdrachten werven
  • Ontvang praktische handvatten om te excelleren in ondernemerschap
  • Neem de kans om je ondernemersvragen beantwoord te krijgen door experts

Programma
 
18.30 - Ontvangst en registratie

19.00 - 19.05 - Welkom door Arko van Brakel
19.05 - 19.45 - De ZZP factor - Bas van der Veldt
 
19.45 - 20.00 - intermezzo met o.a. Martijn Pennekamp (ZZP Expert) en Linde Gonggrijp (directeur FNV Zelfstandigen)
 
20.00 - 20.40 - Haal het beste uit jezelf! - Robert Benninga
 
20.40 - 21.00 - intermezzo
 
21.00 - 22.00 - Wat wil de klant?! - Jan van Setten
 
22.00 - ZZP netwerkborrel

Sprekers
Op energieke en humoristische wijze zet veelgevraagd spreker, coach en entertrainer Jan van Setten mensen en organisaties aan tot actie. Zijn bestsellers ‘De Klantenfluisteraar’ en ‘Hoe krijg ik ze zover’ reiken praktische handvatten aan om klantgericht te handelen en zo te groeien tot ongekende hoogte.
 
Topondernemer, spreker en auteur Arko van Brakel is presentator van deze avond.

Veelgevraagd spreker Robert Benninga, biedt je vanuit zijn jarenlange ervaring als leidinggevende van verschillende internationale organisaties, tools om jouw doelen sneller én met minder moeite te bereiken.
 
Afas directeur Bas van der Veldt schopt met zijn revolutionaire en tegendraadse kijk op ondernemerschap en ICT menig heilig huisje omver.

Locatie
Het seminar vindt plaats in het AFAS Da Vinci Theater, Philipsstraat 9 in Leusden. Dit theater bevindt zich in het kantoor van Afas Software, partner van het ZZP Seminar.

Gratis
•Gratis boek 'De klantenfluisteraar' van Jan van Setten (t.w.v. € 18,95)
•Gratis jaarlidmaatschap ZZP Kortingskaart (t.w.v. € 20,- per jaar)

Inschrijven & Voorwaarden
De deelnamekosten bedragen slechts € 79,-- voor bezoekers en leden van ikwordzzper.nl, inclusief alle consumpties (exclusief BTW). Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging en factuur (pdf) per e-mail.
Indien je onverwacht verhinderd bent, kan je je zich afmelden of kosteloos laten vervangen, mits tijdig per e-mail aan ons doorgegeven. Bij annulering is geen restitutie mogelijk.

Schrijf je in via onderstaand formulier en betaal maar € 79,-- in plaats van € 97,50.

 

 

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord