gasten online
Registreer en profiteer!
 

BTW brief vervallen, vraag een sms of mail alert aan

15 april 2014

De belastingdienst verstuurd vanaf dit jaar geen btw brieven meer. Speciaal voor starters is er een sms alert service.

Wilt je als startende ondernemer er zeker van zijn dat je jouw btw-aangifte op tijd doet? Maak dan gebruik van sms-alert. Je kunt gebruikmaken van de sms-alert voor de btw-aangifte als jouw bedrijf jonger is dan 3 jaar.

Hoe werkt de sms-alert?
Enkele dagen voor het einde van de aangiftetermijn voor uw aangifte, ontvangt je als je nog geen btw-aangifte hebt gedaan een sms-bericht. Daarin staat vóór welke datum je aangifte moet doen. Zo hoeft je geen aangifte te missen.

Hoe stel je de sms-alert in?
Wil je voortaan ook gratis sms-berichten ontvangen? Stuur dan een e-mail naar smsalert@belastingdienst.nl. Vermeld hierin jouw mobiele telefoonnummer en jouw btw-nummer. Je krijgt dan een sms-bericht om je te herinneren aan jouw aangifte.

Sms-alert stoppen
Je kunt de sms-alert altijd stoppen door een e-mail te sturen naar smsalert@belastingdienst.nl. Vermeld hierin ook jouw btw-nummer en jouw telefoonnummer.

Telefoonnummer wijzigen
Als jouw telefoonnummer wijzigt, stuur ook dan een e-mail naar hetzelfde mailadres met daarin jouw nieuwe mobiele telefoonnummer en jouw btw-nummer.

Herinnering per e-mail
Wilt je per e-mail een bericht ontvangen om je eraan te herinneren dat je aangifte moet doen? Ga dan naar het beveiligde gedeelte van de internetsite van de belastingdienst. Geef bij jouw gebruikersinstellingen jouw e-mailadres op en vink aan dat je een e-mailbericht wilt ontvangen. Je krijgt dan van de belastingdienst een e-mail als er een nieuwe aangifte voor jou klaar staat.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord