gasten online
Registreer en profiteer!
 

BNR Nieuwsradio lanceert ZZP Café

17 september 2014

Het radioprogramma voor en door zzp’ers
BNR Nieuwsradio lanceert een nieuw radioprogramma op de zaterdagochtend! Op 20 september begint ZZP Café; een programma voor en door zzp’ers dat wordt gepresenteerd door Diana Matroos. BNR is trots te kunnen mededelen hiervoor te gaan samenwerken met Ziggo.

Het radioprogramma voor en door zzp’ers
BNR Nieuwsradio lanceert een nieuw radioprogramma op de zaterdagochtend! Op 20 september begint ZZP Café; een programma voor en door zzp’ers dat wordt gepresenteerd door Diana Matroos. BNR is trots te kunnen mededelen hiervoor te gaan samenwerken met Ziggo.

Adjunct Hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio Meindert Schut: “In de huidige flexibele arbeidsmarkt spelen zzp’ers steeds meer een rol van betekenis. BNR zal naast de radio-uitzending ook online tips geven aan deze ondernemers. Bijvoorbeeld over hoe je kunt doorgroeien en over het uitvoeren van een geschikte social media strategie.”

Ook Ziggo wil graag op deze doelgroep inspelen: “De samenwerking met BNR ZZP Café voor een langere periode biedt Ziggo de uitgelezen mogelijkheid in verbinding te komen met deze snel groeiende doelgroep. Wij vinden het belangrijk dat ondernemers relevante content tot hun beschikking hebben en via dit programma krijgen zij de juiste informatie. Daarnaast kunnen we ondernemers uitnodigen bij de uitzending aanwezig te zijn. Ziggo focust zich sterk op de ZZP-markt, waarbij het aantal Ziggoklanten jaarlijks een forse groei laat zien”, aldus Erik van Doeselaar, Senior Media Relations Officer van Ziggo.

BNR zal onder andere gebruik maken van de ZZP Barometer; een platform dat zelfstandig onderzoek doet onder deze doelgroep. Oprichter Jeroen Sakkers: “We zullen maandelijks met nieuwe cijfers komen die zzp’ers kunnen gebruiken en zelfstandigen uitlichten die het buitengewoon goed doen. Eén van hen komt in aanmerking voor de Freelancer of the Year Award”.

BNR ZZP Café wordt iedere zaterdag uitgezonden van 11:00 tot 12:00 uur.
Voor meer informatie of vragen over BNR ZZP Café kunt u contact opnemen met Suzanne Streefland via 06-20322574.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord