gasten online
Registreer en profiteer!
 

73% van de zzp'ers laat geld liggen door gebrek aan kennis!

26 maart 2013

Zondag 5 februari zendt RTL7 de tweede aflevering van FC ZZP uit: een nieuw, informatief en onderhoudend crossmediaal platform over en voor de Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP-er).

Zondag 5 februari zendt RTL7 de tweede aflevering van FC ZZP uit: een nieuw, informatief en onderhoudend crossmediaal platform over en voor de Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP-er).

FC ZZP is een combinatie van een prikkelend studioprogramma met scherpe en verhelderende discussies en een interactieve website door en voor ZZP-ers. FC ZZP is ontwikkeld en wordt gepresenteerd door Wilfred Genee.

Deze week gaat FC ZZP over het starten als ZZP-er. Op www.fczzp.nl ontdekten ZZP-ers dat 73% van hen zich onvoldoende voorbereid hebben bij de start om goed met wetten en acquisitie om te gaan. En dat kost geld...

In de uitzending praten we met inspirerende ZZP-ers over hun start en hoe zij de crisis te lijf gaan. Zo geeft art-director Boris Thorbecke zijn mening over de stelling: “Ik ben gewoon begonnen als ZZP-er, zonder enige voorkennis”. Hij heeft in het verleden dure lessen geleerd en gebruikt nu zijn netwerk om de crisis te overleven. Daarnaast gaan we dieper in op twee concrete vraagstukken voor de ZZP-er:  “waar houd ik kantoor?” en “hoe houd ik mijn auto betaalbaar?”.
Kijk zondag 5 februari om 12:20 naar de tweede aflevering van FC ZZP op RTL7! Herhalingen worden uitgezonden op zaterdag om 13.50 uur.

Wil je ook beter voorbereid starten als zzp'er, bezoek dan eens www.ikwordzzper.nl. Deze website heeft een handig stappenplan en een kennisbank met tientallen interessante artikelen. Hierdoor start je beter voorbereid. Weet jij bijvoorbeeld wat je netto mag uitgeven als zzp'er? Maak hier een berekening.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord