gasten online
Registreer en profiteer!
 

1 op de 3 zzp'ers verhoogt tarief in 2012

28 maart 2013

Bijna een derde van de zelfstandigen zonder personeel is van plan komend jaar zijn tarief te verhogen.

Bijna een derde van de zelfstandigen zonder personeel is van plan komend jaar zijn tarief te verhogen.

Vooral in de communicatie, ict, groot- en detailhandel en in de zakelijk dienstverlening zien zzp'ers meer ruimte om hun tarief op te schroeven. Dat blijkt dinsdag uit onderzoek van een ondernemerspanel van de Kamer van Koophandel. In de kwakkelende bouwsector is slechts zestien procent van plan meer te vragen voor hun diensten. Slechts één procent van alle zzp'ers is van plan zijn tarieven komend jaar te verlagen.
De voorgenomen verhoging van tarieven in 2012 volgt op een langere periode van dalende of gelijkblijvende tarieven. In 2011 en 2010 heeft zeventig procent van de zzp'ers zijn oude prijzen laten staan en vond slechts een op de tien het nodig om de tarieven te verhogen.

bron: nieuws.nl

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord