gasten online
Registreer en profiteer!
 

Wat je ook wilt bereiken: begin!

21 augustus 2013

Nog zoveel plannen en dromen in wat ik allemaal wil ondernemen. Dat komt allemaal later wel, als ik meer tijd en meer geld heb. Het is ook te veel om nu aan te beginnen. En ik weet al helemaal niet hoe ik het moet aanpakken.

Nee hoor, lekker blijven uitstellen. Prima zo. Of toch niet? Want wanneer komt dat moment dan? Er zijn altijd redenen om iets niet te doen. En zo gebeurt en dus ook niets. Het geheim van groeien en bereiken wat je graag wilt is BEGINNEN!

Geen enkel bedrijf start groot. Iedereen zal ergens moeten beginnen en stap voor stap moeten ontdekken hoe je zaken aanpakt en hoe je het beste resultaat bereikt. Wacht niet tot je je complete strategie  hebt uitgestippeld, de juiste kennis hebt opgedaan of tot je meer tijd of geld hebt. Vandaag nog kun je al een actie in gang zetten. Juist door gewoon te beginnen en kleine stappen te zetten, ontdek je welke aanpak werkt en goed voelt of welke juist helemaal niet werkt. Het voordeel van beginnen is dat je direct aandacht geeft aan je dromen. Door direct actie te ondernemen, neem je kleine stappen. Dan krijg je direct voldoening en voelt ondernemen veilig en neem je risico’s die je kunt dragen.

Om de aanpak te vinden die bij jou past én het beste voor jou werkt, zal je altijd meerdere paden gaan bewandelen. Groeien en bereiken wat je wilt heeft tijd nodig en is een zoektocht naar wat voor jou werkt. Omstandigheden veranderen continu. Blijf in alle activiteiten en plannen trouw aan waar het je echt om te doen is en bewaak dat je acties neemt die voor jou goed voelen. Op deze manier ontvouwt de beste strategie met de beste uitkomst zich vanzelf.

BEGIN! En bedenk je als je NU begint, en iedere week iets doet, wat je over 3 maanden al bereikt kan hebben.

Terug naar overzicht

Madelon Dik

Madelon Dik is groeicoach en spreker. Met haar bedrijf Groei helpt Madelon je meer resultaat te behalen met een strategie die bij je past. Haar motto: In het midden van de trampoline spring je het makkelijkst, het lekkerst en het hoogst.

In 2012 kwam haar boek Groei doe-het-zelf uit. Daarin ontdek je als zzp'er in zeven stappen wat je echt wilt en wat je talent is. En hoe je dit vertaalt naar je bedrijf en een strategie waarmee je maximaal winst behaalt.

Volg haar op Twitter: @madelondik en bekijk haar website: www.madelondik.nl

Meer blogs van Madelon Dik

25 juni 2015

Stap uit de gouden kooi

26 mei 2015

Om zakelijk te groeien dien je je blinde vlek te doorbreken

30 april 2015

Vijf tips om jouw zakelijke sprong te maken

26 maart 2015

Ethische bom

25 februari 2015

Stagnatie is een kans

Toon alles...

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord