gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Bespaar tot € 200,- op je zorgverzekering bij VGZ als ondernemer

15 november 2019

De nieuwe premies voor de zorgverzekering voor 2020 zijn weer bekend. Het is dus weer tijd om goed te kijken hoe je ook volgend jaar weer optimaal verzekerd bent.

Uiteraard wil je een scherpe premie, maar als zzp’er natuurlijk ook een uitgebreide dekking. Het Ondernemerscollectief heeft daarom ook dit jaar weer de hoogste kortingen kunnen bedingen bij onze partner VGZ. We hebben voor jou korting op:

  • de basisverzekering (4%)
  • alle VGZ Werkt pakketten (15%)

VGZ Werkt

De VGZ Werkt pakketten bieden extra vergoedingen voor zzp’ers en hun gezinsleden gericht op een gezond en vitaal werkzaam leven. In vergelijking met het reguliere VGZ Best pakket kan je gebruik maken van:

  • Extra ruime vergoedingen: 32 fysiotherapiebehandelingen i.p.v. 20
  • €300,- vergoeding voor mindfulness
  • Speciaal preventiebudget van €600,- voor o.a. gezondheidstest, sportmedisch advies of EHBO-cursus
  • Gezond Leven platform met tips en tools voor een gezond leven

Korting tot € 200,- per gezinslid

Als lid van Het Ondernemerscollectief bespaar je tot bijna €200,- per gezinslid per jaar. Hieronder een overzicht op basis van de premies per maand bij het meest uitgebreide VGZ Werkt verzekeringspakket:

Kies je voor deze combinatie van pakketten dan ben je dus optimaal verzekerd en bespaar je bijna € 200,- op jaarbasis per gezinslid! Is deze dekking te uitgebreid kies dan bijvoorbeeld voor de VGZ Werkt Goed of Werkt Beter pakketten. Ook hierop krijg je gewoon 15% korting.

Meer informatie

Via deze link kun je meer informatie vinden over de voordelen van de collectieve zorgverzekering bij VGZ en direct jouw premie berekenen.

Lid worden

Wil je profiteren van dit aanbod dan moet je uiteraard wel lid worden van Het Ondernemerscollectief. Dit kost je slechts €49,95 per jaar exclusief BTW. Deze kosten zijn voor jou als zzp’er uiteraard fiscaal aftrekbaar. En dat is nog niet alles. Gezinsleden op hetzelfde adres en dezelfde polis profiteren automatisch mee van deze kortingen en loopt het voordeel nog verder op! Verder kan je als lid gebruik maken van nog veel meer collectieve kortingen en diverse helpdesks.

Word lid via deze link.

 

Terug naar overzicht

Martijn Pennekamp

Martijn Pennekamp is de oprichter van het startersplatform ikwordzzper.nl en het ledenplatform Het Ondernemerscollectief. Volg hem via Twitter via @ikwordzzper of word fan van zijn Facebook pagina.

Meer blogs van Martijn Pennekamp

9 april 2020

Opinie: Misbruik maken van Tozo: Wat mij betreft boete €10.000,-

16 maart 2020

Deze 7 tools zijn heel handig om thuis mee te werken als zzp'er

13 maart 2020

Zo maak je van een coronaprobleem een coronakans als zzp'er

Toon alles...

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord