gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

In 15 stappen effectief aan de slag met social media

13 april 2015

Social media zijn niet meer weg te denken vandaag de dag. Linkedin, Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube. Veel kleine ondernemers zijn enthousiast over social media, omdat ze gratis zijn én omdat ze je klanten en omzet kunnen opleveren. Wil je dat ook? Maar heb je geen idee waar te beginnen?

Veel ondernemers gingen je voor. Ze begonnen op een dag zomaar met social media. Maar ze stopten ook weer snel, omdat resultaat uitbleef. Wat ging er mis? Ze hadden geen plan en geen doelstelling.

Wil jij wel effectief gebruik maken van social media?

Denk dan eerst eens goed na over deze vragen en maak daarmee een beknopt social media plan:

 1. Welke social media zijn er en wat zijn de voordelen?
 2. Welke social media kan ik het beste inzetten voor mijn bedrijf?
 3. Welk resultaat wil ik met social media bereiken bij mijn doelgroep?
 4. Hoe maak ik social media profielen op de juiste manier aan?
 5. Hoe schrijf ik een professionele profieltekst?
 6. Hoe kom ik aan een professionele profielfoto?
 7. Wat moet ik er op mijn social media pagina’s plaatsen en hoe vaak?
 8. Hoe maak ik van ‘likers’ en ‘followers’ ook echte klanten?
 9. Hoe schrijf ik effectieve berichten voor social media?
 10. Hoe kies ik foto’s die mensen laten reageren?
 11. Hoe krijg ik meer ‘likers’ en ‘followers’?
 12. Hoe zorg ik dat mensen mijn berichten ‘delen’ met anderen?
 13. Hoe meet ik het resultaat van mijn social media gebruik?
 14. Hoe ben ik zo min mogelijk tijd kwijt met social media?
 15. Hoe kan ik het beste mijn social media plan in de praktijk uitvoeren?

Weet jij straks het antwoord op deze 15 vragen?

Dan ga je goed voorbereid van start en bouw je via social media een band op met je doelgroep, waardoor deze je leert kennen en gaat vertrouwen. Hiermee groeit de kans dat iemand uit je doelgroep klant wordt!

Wil je direct effectief aan de slag met social media en dus nu antwoord op deze vragen? Ga naar de speciale social media pagina.

Wil je reageren of heb je een vraag?

Vond je dit artikel interessant? Wil je jouw idee met me delen? Wil je nu al iets vragen over het effectiever maken van jouw communicatie? e-mail me of ga naar www.studiomooon.nl. Ik hoor graag van je!

Terug naar overzicht

Manuella Slof

Manuella Slof is communicatiecoach voor zzp’ers. Ze leert hen helder te communiceren met hun doelgroep, waardoor ze geen klanten meer hoeven te missen. Schrijf je in voor haar gratis e-zine met tips voor meer klanten. Kijk op www.studiomooon.nl, volg op Twitter via @studiomooon of word fan van haar Facebook pagina.

StudioMOOON wordt aanbevolen door www.ikwordzzper.nl, dé site voor startende en groeiende zzp’ers in Nederland en België.

Meer blogs van Manuella Slof

11 januari 2017

In 3 stappen je doelgroep écht aanspreken

26 september 2016

5 tips om zichtbaar te worden voor je doelgroep

31 augustus 2016

3 tips: Schrijf je blog in slechts 20 minuten

24 augustus 2016

4 tips voor een aansprekende profielfoto op social media

Toon alles...

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord