gasten online
Registreer en profiteer!
 

Comfortabele Zone

9 maart 2013

Iedereen heeft het, dingen die wel leuk zijn en dingen die niet zo leuk zijn, een zogenaamde “comfortabele zone”. Klinkt logisch, maar is het dat ook en waar komt dat gevoel vandaan? Nu is er een discussie over ritueel slachten met sterke voorstanders en sterke tegenstanders.

 

Iedereen heeft het, dingen die wel leuk zijn en dingen die niet zo leuk zijn, een zogenaamde “comfortabele zone”. Klinkt logisch, maar is het dat ook en waar komt dat gevoel vandaan? Nu is er een discussie over ritueel slachten met sterke voorstanders en sterke tegenstanders. De voorstanders hebben vanuit het geloof meegekregen dat de dieren tijdens bewustzijn worden afgemaakt, uit respect voor het dier! De tegenstanders vinden dit respectloos, een dier afmaken zonder verdoving. Welke kant kies jij, of wat is jouw comfortabele zone?
 
Ondernemerschap
Een nadeel van het ondernemerschap is dat je meerdere functies hebt dan je normaal in loondienst zou hebben. Het hoeft natuurlijk niet, maar om allerlei redenen zoals kosten is het vaak wel zo.

Bijvoorbeeld, je wordt manager bij het aannemen van je eerste werknemer terwijl het nooit een competentie is geweest en vaak ook geen wens, maar toch ben je het.
 
Marketing
Marketing hoort bij velen wel in de “comfortabele zone” thuis is gebleken uit ons onderzoek.Netwerken en verkopen worden in de meeste gevallen ook wel als prettig ervaren. Maar…(er moet een maar zijn!) wat denkt u van nieuwsbrieven (lees spam), telemarketing en direct mailing? Nog maar niet te spreken over de “ik ga koffie drinken” twitterberichten. Oh ja, en niet vergeten: “ik connect alleen met mensen op Linkedin.com die ik ken”!
 
Persoonlijk
Veel mensen denken bij klantenwerving / acquisitie vaak alleen aan telemarketing of mailings versturen. Juist die 2 manieren liggen meestal niet in hun “comfortabele zone”. Om meer klanten te kunnen krijgen gaan de meeste ondernemers dan maar netwerken. Het rare is dan wel dat ze niet gaan netwerken met bijvoorbeeld Linkedin of andere vormen van online netwerken.
 
Wel of niet?
Kijk eens naar andere manieren van netwerken en klantenwerving die wél in uw “comfortabele zone” liggen. Er zijn er zo veel, we helpen u graag ze te vinden! Of wilt u geen leuke onderneming?
 
www.drendabel.nl
www.acquisitietips.nl

Terug naar overzicht

Fennard Drenth

Fennard Drenth heeft een innovatief marketingbureau gespecialiseerd in omzetverhoging. Hij helpt ondernemers aan tafel te komen bij nieuwe klanten. Bezoek zijn website via www.drendabel.nl

Lees hieronder meer blogs van Fennard:

Meer blogs van Fennard Drenth

20 juni 2013

"50 tinten grijs" voor meer omzet

9 maart 2013

In verwachting

9 maart 2013

Keuze van je bedrijfsnaam

9 maart 2013

Content is (fuc)king

9 maart 2013

Speednetwerken

Toon alles...

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord