gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Blogs

Op deze pagina vind je bijdragen, persoonlijke ervaringen en nieuws van zzp'ers of zzp-experts over allerlei onderwerpen. Heb jij een interessante blog die je met ons wil delen? Neem dan contact met ons op via info@ikwordzzper.nl.

De Maatschappelijke BV (BVm) bestaat al als rechtsvorm en heet coöperatie

Alfred Griffioen

Het kabinet heeft deze zomer besloten dat er een nieuwe rechtsvorm moet komen voor maatschappelijke organisaties, de BVm. In tegenstelling tot een vereniging of stichting kan een BVm duidelijk bedrijfsmatige activiteiten hebben, terwijl deze tegelijk niet de pure winst gerichtheid heeft van een traditionele BV of NV. Maar is er wel behoefte aan zo'n nieuwe rechtsvorm voor maatschappelijke organisaties?

Lees verder

Maak je eigen favicon voor je website

Jelle Terwisscha van Scheltinga
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 30
 
 
 

ZZP Aftrekpostenscan

Check mogelijke aftrekposten en toelages over 2020

Start gratis de ZZP Aftrekpostenscan

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord