gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Welke rechtsvorm kan ik kiezen als zzp'er?

De knoop is doorgehakt. Je gaat ondernemen. Nu nog de juiste rechtsvorm kiezen. Maar welke rechtsvorm is het meest geschikt voor jou? De ene ondernemer laat graag een fiscaal voordeeltje lopen om daarmee privé aansprakelijkheid te voorkomen - de ander wil juist de fiscaal meest voordelige structuur. Hier kun je een gratis rechtsvormkeuzetest doen om erachter te komen wat het beste bij jouw situatie past.

Doe de gratis quiz!

De juristen en fiscalisten van Online Flex BV hebben de rechtsvorm quiz ontwikkeld om direct een advies te kunnen geven over de meest geschikte rechtsvorm. Je beantwoordt een aantal simpele vragen en je krijgt direct een persoonlijk advies dat aansluit op jouw situatie en wensen. Daarnaast krijg je ook een uitleg waarom zij tot een bepaald advies zijn gekomen en een hand vol aan handige tips en tricks. De test duurt maximaal 3 minuten.

Je kunt de test ook hier doen. 

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je advies?


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord