gasten online
Registreer en profiteer!
 

Office 365

Office 365 is de manier om als zzp'er overal online te kunnen werken. Het is je vertrouwde Word, Powerpoint, Excel en Outlook, maar dan met de kracht van de cloud. Via Officebundel.nl kun je Office 365 online bestellen en ontvang je binnen één minuut een licentie via de mail. Je kunt direct aan de slag!

Wat kun je met Office 365 als zzp'er?

De voordelen van Office 365

Met Office 365 kun je jouw mail ontvangen, verzenden, verwijderen en beantwoorden op elk device. Zo gebruik je Outlook 365 op jouw tablet, smartphone, laptop of desktop. Jouw e-mail wordt gesynchroniseerd in de cloud waardoor een verwijderde mail op jouw telefoon ook verwijderd is op jouw tablet en vaste pc.

Documenten overal beschikbaar met OneDrive

Wil je dat jouw documenten overal beschikbaar zijn? Gebruik dan de mogelijkheden van OneDrive. Met OneDrive kun je jouw Word, Excel en Powerpoint documenten opslaan in de cloud. Vanuit jouw OneDrive account kun je overal beschikken over jouw documenten. Ook jouw foto’s en video’s sla je met gemak op in OneDrive.

Office 365 online bestellen?

Wil jij Office 365 online bestellen en eventueel hulp bij de installatie van Office 365? Dan raden we je aan om Officebundel te bezoeken. Via een handige keuzewizard kom je er snel achter welk Office 365 pakket bij jou past. Je kunt bestellen en betalen met i-DEAL en ontvang de licentie per mail. De prijzen zijn gelijk aan, of zelfs voordeliger, dan de Microsoft store.

Office 365 installeren?

Om Office 365 op jouw domeinnaam te gebruiken dien je behoorlijk wat instellingen te doen. Zo is een wijziging in de DNS van jouw domein vaak nodig. Mocht je er niet uitkomen met de installatie van Office 365 op jouw domeinnaam dan heeft Officebundel.nl een handige bundel met installatiehulp. Bestel Office 365 nu online en ervaar het gemak van Office 365.

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je advies?


 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.

LiveZilla Live Chat Software