gasten online
Registreer en profiteer!
 

Haal meer uit je onderneming met Office 365

Als zzp'er wil je je tijd zo efficiënt mogelijk besteden. Je hebt het al druk genoeg met je dagelijkse werkzaamheden. In dit artikel lees je hoe je Office 365 kunt inzetten voor je onderneming.

Tips voor het gebruiken van Office 365

Als zelfstandig ondernemer heb je genoeg te doen: klantgesprekken, een bezoek aan een leverancier, het opstellen van een plan van aanpak en lopende projecten afstemmen met je klanten. Je hebt een werkoplossing nodig die met je meebeweegt en even flexibel is als jij. Office 365 biedt hiervoor de uitkomst.

Campagneplan_def.final.versie3

Het komt waarschijnlijk bekend voor: na talloze wijzigingen eindig je met een bestand met de naam ‘Campagneplan_def.final.versie3’. Geen titel die uitblinkt in duidelijkheid. Het wordt nog lastiger wanneer je met meerdere mensen samenwerkt aan een document. Iedereen heeft zijn toevoegingen met 'track changes' in hetzelfde bestand gezet, of je krijgt van iedereen apart input en vervolgens ben je lang bezig om vijf documenten door te lopen om er één geheel van te maken.

Dit kan eenvoudiger. Bijvoorbeeld door te werken met Office Online en OneDrive voor Bedrijven. Met Office Online schrijf je eenvoudig een document en deel je deze met klanten via OneDrive voor Bedrijven. Jij en je klant kunnen tegelijkertijd in het document kijken en aanpassingen maken. Terwijl de klant feedback aan het document toevoegt, kun je op datzelfde moment meelezen en de feedback verwerken. Omdat iedereen in hetzelfde document werkt, krijg je geen vreemde documentnamen meer en blijft het bij één bestand.

Het gemak van e-mail en agenda

Het grote voordeel van e-mail en agenda van Office 365 is dat je alle verschillende software vanuit één account aanstuurt. Het delen van bestanden is eenvoudig; vanuit je e-mail heb je direct toegang tot alle bestanden in de cloud. Een online vergadering starten? Office 365 zorgt voor een link waar alle deelnemers op kunnen klikken. Bovendien heb je voortaan maar één lijst met contacten zowel voor e-mail en agenda als voor het delen van bestanden.

Belangrijke bestanden altijd binnen handbereik

Het is handig om altijd en overal bij je bestanden te kunnen. Bijvoorbeeld wanneer je in de trein nog even wilt werken. Vanuit OneDrive voor bedrijven en TeamSites maak je eenvoudig een ruimte aan voor alle documenten waar je altijd bij kunt. Je deelt je TeamSite met verschillende mappen in. Per map nodig je klanten uit die toegang hebben om de documenten te lezen en/of te bewerken, of je maakt een map waarin alleen jij toegang hebt. Op deze manier zijn al je bestanden veilig online en raken ze nooit kwijt.

Meer weten?

Wil je meer weten over welke oplossingen Office 365 voor jou kan bieden? Kijk dan eens hier.

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je advies?


 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.

LiveZilla Live Chat Software