gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Zzp’er en elektrisch rijden. Wat is de goedkoopste elektrische auto in 2020?

Elektrisch autorijden is enorm populair aan het worden. En niet alleen bij de idealisten onder ons. Autofabrikanten brengen steeds betere én goedkopere elektrische voertuigen op de markt. Zo kun je als zelfstandig ondernemer jouw CO2 uitstoot verminderen en meedoen met deze groeiende trend – voor een redelijke prijs.

2020 is zonder enige twijfel hét jaar van de elektrische auto. Dankzij verschillende acties van de overheid en de Europese Unie om de uitstoot van CO2 te verminderen (zo mogen nieuwe auto’s die in 2020 verkocht worden gemiddeld nog maar maximaal 95 gram CO2 uitstoten), rijden we binnenkort misschien allemaal wel elektrisch.

Lees hier alles over de fiscale voordelen van elektrisch rijden.
Naarmate de vraag naar elektrisch rijden toeneemt, groeien de productie-aantallen en dalen de kosten. Dit zorgt ervoor dat elektrische auto's (ook) betaalbaar zijn voor veel zzp’ers.

Bekijk hieronder ons overzicht goedkope elektrische auto’s:

Skoda CITIGO-e
Prijs vanaf: € 23.290 
Leasen: € 349 per maand
Bereik: 200 km

Dit zal niet de laatste keer zijn dat je een elektrische auto van VW in zo’n overzicht tegenkomt. Het gaat in dit geval om een kleine, geluidloos rijdende auto van prima kwaliteit. Met een actieradius van 200 km hoef je je weinig zorgen te maken.

Seat Mii electric
Prijs vanaf: € 23.400
Leasen vanaf: € 329 per maand
Bereik: 200 km

De Mii electric is een van de meest compacte en betaalbare elektrische auto’s van nu. Een goede eerste auto voor een EV-eigenaar: De batterij (36,8 kWh) is prima voor dit formaat. Volgeladen kun je er tot 200 km mee afleggen. 

Smart EQ Fortwo Coupe
Prijs vanaf: € 23.995
Leasen: € 323 per maand
Bereik: 100 km

Je kunt de nieuwe Smart EQ Fortwo vanaf nu alleen nog met een elektrische aandrijflijn krijgen. Hij is weliswaar klein, maar deze mini-EV blijft een stijlvol exemplaar. De actieradius van 100 km maakt dit wel echt tot een stadsauto. 

Renault Zoe ZE50 R110
Prijs vanaf: € 33.590
Leasen vanaf: € 409 per maand
Bereik: 320 km

De Renault Zoe dankt zijn populariteit aan zijn scherpe design én uitstekende bereik. Als je je daarbij bedenkt dat deze auto ook een 52 kWh batterij heeft, wordt het aantrekkelijk om een tripje buiten de stad te maken. 

Mini Electric
Prijs vanaf: € 34.900
Leasen vanaf: € 449 per maand
Bereik: 185 km

De populaire stadsauto gaat mee met de tijd en is eindelijk nu ook als EV verkrijgbaar. De Mini is dan wel duurder dan sommige andere auto’s in dit lijstje, je krijg er ook wel wat voor terug. BMW heeft de beste onderdelen van de traditionele Mini gecombineerd met de meest up-to-date technologie. Heb je al een eigen laadpaal? Je kunt de auto’s van BMW ook thuis opladen dankzij de mogelijkheden van Vroaming by Total.

Peugeot e-208
Prijs: vanaf € 36.250
Leasen vanaf: € 479 per maand
Bereik: 295 km

De Peugeot e-208 stelt niet teleur - vooral omdat het eigenlijk de EV-versie is van de al indrukwekkende 208. Deze Franse, elektrische auto van het B-segment heeft een mooi interieur en de actieradius is een van de grootste uit het rijtje. Voor veel mensen zou dit hun eerste EV - of eerste auto - kunnen zijn. Je Peugeot thuis opladen? Het kan met de laadpaal en laadoplossingen van Vroaming by Total.

Nissan Leaf
Prijs vanaf: € 36.990 
Leasen vanaf: € 414 per maand
Bereik: 220 km

De Nissan Leaf is een van de bestverkopende EV’s ter wereld. De auto is uitgerust met een grote batterij en heeft een mooi bereik. Je vindt minder ‘hippe’ stijlelementen bij deze elektrische auto, maar de Nissan Leaf heeft ze eigenlijk niet nodig.

Gratis downloads

Meer weten over de voor- en nadelen van elektrisch rijden voor jou als zzp'er? Maak dan gebruik van een van de gratis downloads hieronder.

Downloads

Whitepaper 

2020 Het jaar van Elektrisch Rijden

Whitepaper 

Alles over Vroaming van Total

Bekijk alle downloads

 
 

Heb jij recht op geld uit het coronafonds 3.0?

Start gratis de ZZP Coronascan

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord