gasten online
Registreer en profiteer!
 

Whitepaper: Zo zorg je ervoor dat jouw marketing opvalt in de massa

Je hebt een bedrijf en een dienst of product. Natuurlijk wil je dit onder de aandacht van jouw doelgroep brengen. Maar hoe zet je jezelf nu in de spotlights? Branding is het antwoord.

 

Opvallen in de massa

Jij als zzp'er weet als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf te onderscheiden van je concurrenten. En daar komt een effectieve marketingstrategie bij kijken. Wist jij dat een combinatie van drukwerk en online jouw reclame extra kracht bijzet? Wat doet kleur eigenlijk met jouw merk? En haal je wel alles uit jouw website? Op deze vragen en meer geeft het whitepaper "Zo zorg je ervoor dat jouw marketing opvalt in de massa" antwoord.

In dit whitepaper van Macloune leer je op een gemakkelijke wijze kennismaken met belangrijke zaken zoals branding, jouw website, huisstijl, visitekaartjes, communicatiemiddelen, een effectieve marketingmix en kleurgebruik. Kortom: een interessant en toegankelijk whitepaper voor iedere (startende) zzp'er die zichzelf op de kaart wil zetten.

De inhoud van dit whitepaper

  1. Laat zien wie je bent!
  2. Leg altijd een goede basis!
  3. Wat kun je zelf?
  4. Maak een verpletterende indruk!
  5. Visitekaartjes, hoe belangrijk zijn ze?
  6. Een website die voor je werkt!
  7. Professionaliteit straal je uit!
  8. Psychologie van kleur.

Wil jij ook gelijk aan de slag? Download dan hieronder de gratis whitepaper "Zo zorg je ervoor dat jouw marketing opvalt in de massa".

Downloads

Whitepaper 

Zo richt je je marketing in

Whitepaper 

SEO, AdWords en Google Analytics

Bekijk alle downloads

 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.